NaneLimon36 Kizlar çok kararsız kaldık bayağı araştırdım anne göğsüne en yakın philiphs avent ve lansinoh arasında kaldık siz hangisini tercih ettiniz meme reddi yaşadınız mı yorumlarınızı paylaşır mısınız ?
biranneikikedi NaneLimon36 hangi biberonu kullanırsanız kullanın sık kullanımda meme reddi yaşama oranı artıyor bilginiz olsun. Ben avent kullanıyorum ayda yılda bi evde olmadığımda eşim veriyor.
ozge8693 NaneLimon36 görümcem doktor o bana Nuk markanın biberonunu önerdi. Nuk markanın biberon başlığı anne memesine en yakın olanmış ve gaz yapmayan bir özelliğe sahipmiş ben de ondan aldım.
NaneLimon36 Mrymonek ya benim arkadaşlarda avent kullanmış ama lansinoh daha iyionu al dediler aklım karıştı
NaneLimon36 biranneikikedi inşallah ilk zamanlarda süt gelir bol bol da gerek kalmaz bende evde olmadığım da kullanılır 🤗
Minigim-ben Haticesari35 merhaba biberonu denediniz mi? Ters çevirdiğinizde bebeğiniz emmeden akıtma yapıyor mu? Ben de dün aldım, egikken akıtma yapıyor, meme ucunu birkac kez sıkıp bıraktığımda ters çevirsem de akitmiyor.Bu durum normal mi? Bozuk mu yoksa?
Selver07 Hep avent cam aldım ama asla bir lansinoh kadar güzel uç olamaz 3 yaşında hala kullanıyor 😂😂
Bebekhemsiresi-1 ozge8693 evet Nuk markayı ben de duymuştum hem anne memesine yakınlığını hem kolik bebekler için gaz yapmayan biberonu olduğunu
NaneLimon36 Deryaadem evet bu markanın ürünleri de çok güzelmiş ama çok yaygın olmadığı için kullanıcı yorumlarına fazla ulaşamadım
Haticesari35 NaneLimon36 onuda tavsiye ediyolar fakat akış hızı daha hızlı diye duydum tabi kendi tercihiniz
Deryaadem NaneLimon36 ben ilk kızımda kullandım mama kullandığımız içi gaz sıkıntımız baya hafifletmisti Dr browns çok pahalı olduğu için yerine o tarz alternatif farklı markalar alıyor çoğu kişi