civciv1520 ebozbey zam gelmiş olabilir ve gitmeden iki hafta önce randevu almaya çalışın dolu olabiliyormuş çünkü
ebozbey Haticesari35 orası ayrintili çekmiyor beğenmiyorum nerde yaptiriyosan yaprtir ama ordakini getirme dedi
gulercem-3555 ebozbey Merhaba bende dün yaptırdım özet ata sağlık hastanesinde Kemal Uğurbil e gidiyorum ve doktorum detaylıyı kendisi yaptı. 200 tl detaylı 165 tl muayene ödedik bizde tabi takibi olmayana yapıyormudur bilmiyorum
Aysegul2210 ebozbey Alsancak emar var en uygunu Çarşamba günü için randevu aldım ona gidcm arkadaşım yengem ona gitmiş çok memnun kalmışlar
biblolu25 ebozbey ege üniversitesi gebe polikliniği numarasından randevu alınıyormuş 100 TL ye bakılıyırmuş canım en ucuz onu duydun Birde Alsancak mr
Cansuyrm35 Zlyhq burda başka yazanlar da vardı kendisinin ücreti standart 700 tl. Çok şaşırdım şu anda nasıl olabilir? Bunu sorucam sekreterine bugün
Mervegnes Cansuyrm35 bende bugün aradım 650 tl dedi sorduysanız bizide bilgilendirir misiniz lütfen 🙏
gulin-35 ebozbey bakın hatta tam organlarını goremedı dıye uc hafta ust uste ucretsız cagırdı gozukmuyor dıyıp sallamadı yanı
Aysegul2210 ebozbey Valla bu dün gittim gayette güzel baktılar detaylı tüm heryerine baktılar gayette memnun kaldım gitmeni tercih ederim
Susamtanem2 ebozbey Saçmalamış orayla arasında kesin bı sorun olmuştur kimle konuşsam en çok gidilen yer Alsancak mr