Duyghu Soner Recai önder’e gittim ben. Alsancak’ta. Nakit 400 tlydi. 2020 bitmemişti tabi. Belki zamlanmıştır. Ben çok memnun kaldım kliniği biraz eski ama doktor iyi. Her organını size de tek tek gösterip anlatıyor. CDye de aktarıp veriyor. Tavsiye ederim
Susamtanem2 Miskokulum35 CD veriyor mu yoksa sad ve yazılı rapor mu veriyor oranın hastası değilim fiyat fark eder mi acaba
gulercem-3555 Susamtanem2 Kemal Uğurbil yapıyor canım dahiliyeden direkt onun oda teline bağlatıp sorabilirsin
Fero94 ebozbey özel Ege şehir hastahanesinde 300 ₺ Karataş hastanesinde 450₺. Ben karataşta yaptıracağım. Ege şehir de yoğunluk nedeniyle randevu alamadım çünkü.
Susamtanem2 ebozbey Saçmalamış orayla arasında kesin bı sorun olmuştur kimle konuşsam en çok gidilen yer Alsancak mr
Merveselimmm Sadada 480 e yaptırdım ben de yarım saat bakıldı her şeyine memnun kaldım ben yalnız cd falan vermedi çıktı verdi sadece
Dilay24 SultanKobak merhabalar, bende gittiğiniz doktora gidicem. Memnun kalmış mıydınız . Ve ne zaman gittiniz acaba
Susamtanem2 gulercem-3555 hmm iki kez aradım ikisinde de öyle dediler hastanede yapılıyorsa bekleyin o Dr a aktaralım demeleri gerekmez mi resmen birbirlerinden haberleri yok
SultanKobak Dilay24 ben kasım ayında gittim ve gayet memnun kaldım 35 dakika sürdü inceleme bebeğin durumuna göre uzun veya kısa olabiliyor tek tek incelemişti ☺️
gulercem-3555 Susamtanem2 Orada 3-4 tane kadın doğumcu var sadece Kemal bey yapıyor detaylıyı bilemiyorum belki takipli hastalarına yapıyordur daha yeni yaptırmamış olsam yapmıyorlardır belki artık derim ama 🤷
Mervegnes Cansuyrm35 bende bugün aradım 650 tl dedi sorduysanız bizide bilgilendirir misiniz lütfen 🙏
Busracobann Brgl35 bebeğin resmini vermediler bebeği görebileceğiniz bir ekran yok radyoloji doktoru çok sessiz konuşuyor CD vermediler . Ben beğenmedim açıkçası .sadece ekranı çevirip resim cekmemi istedi o kadar
Melikefurkanikra ebozbey ben bugün girecem detaylı ultrasona randevu alırken fiyatıda sordum 50 TL miş.