ebozbey Kizlar detayli ultrasona girmem lazım İzmir’de uygun fiyatli ultrason çeken yer neresi var veya kimler ne kadara çektirdi yazarsa çok sevinirim 🥴🥰
Haticesari35 ebozbey canım ben izmirde özel çankaya tıp merkezinde 400 tl vermiştim detsylı ultrosona
Haticesari35 ebozbey ara canım hastaneyi yinede sor sen pahalı gelirse alsancakta dhaa uygunada varmış bi sokak varmış orası hep çekiyormuş 300 fln cekende vardır
Cansuyrm35 Zlyhq burda başka yazanlar da vardı kendisinin ücreti standart 700 tl. Çok şaşırdım şu anda nasıl olabilir? Bunu sorucam sekreterine bugün
Zlyhq Mervegnes evet yarım saat sürdü kendimiz de video çektik detaylı anlattı baktı sorduklarıma da güzel cevap verdi
Susamtanem2 Miskokulum35 CD veriyor mu yoksa sad ve yazılı rapor mu veriyor oranın hastası değilim fiyat fark eder mi acaba
civciv1520 ebozbey doçent doktor cenk gezere gittim. Yılbaşından önce 600 kredi kartı nakit olursa 500 yardımcı oluruz dediler nakit verdik
civciv1520 ebozbey zam gelmiş olabilir ve gitmeden iki hafta önce randevu almaya çalışın dolu olabiliyormuş çünkü