Hamileadayibiranne 25+1 olduk şükürler olsun 🤲💜 Daha ufak tefek şeyler dışında pek bir şey alamadım ama bu ara almaya başladım bı an evvel alışverişi bitirip kıyafetleri yıkamak istiyorum artık 🥰
kahve-cekirdegim Hamileadayibiranne bende öyle biran önce odası gelse de yıkayıp yerleştirsem diye bekliyorum hem kolaylık olsun hem eksiklerini ne almışım ne yok daha rahat görürüm diye düşünüyorum başta hevesle kıyafetlerini ufak ufak almıştım bu ay bıraktım odasını aldık emzirme sütyeni aldım ıslak mendil indirime girdikçe stokluyorum 😂bebek deterjanı ve bir paket bez almıştım indirimdeyken biraz hızlı gittim sanırım 😂
Mucize_anne32 Bizde iki sonra 25 haftalik olucaz Allah nasip ederse kiyafet alisverisi yaptık biraz simdi mobilya besik tarzi onlara bakıyorum 1 ay sonra falan aliriz ama onun dışında zmnn gecmiyor duruyor zamann
kahve-cekirdegim Mucize_anne32 biz yeni aldık mobilyasını 1 1.50 aya gelir dediler zaten en az 1 aya gelir o yüzden birdahaki aya bırakmak istemedim son aylarda daha çok ağırlaşırım diye temizlikle uğraşırım o aylarda Allah nasip ederse bakalım 😊
Hamileadayibiranne kahve-cekirdegim ben daha hiç kendime bir şey almadım 🤣 bı an evvel almaya başlamak gerek 🥰 stokçuluk en sevdiğim🥰
gizemi Oykum_pinar38 benimki idrar kaçırma değilmiş akıntılarım zaten artmıştı fakat gelen akıntıymış doktor da fitil verdi 😊
kahve-cekirdegim Bebegimibeklerken1 25+3üz bizde ben sanırım hızlı gittim alışveriş için ama yavaş yavaş aldım her ay çok bişeyi kalmadı kafamda rahat bu yüzden biranda alamazdım hem maddi hem bedenen yorulmak istemedim 😀 sağlıkla gelsinler inşallah kız mı erkek mi bebiş isim düşündünüz mü
kahve-cekirdegim Nlfrylmz inşallah Haziran çok uzun gelmişti o zaman da bakalım doktora gidince sorarım şeker yüklemesi ve tetanoz için
kahve-cekirdegim Pirincveannesi ismiyle yaşasın😊 benimde oğluşum olacak nasip olursa inşallah henüz isim bulamadık 😀
Pirincveannesi kahve-cekirdegim eğer bizimki erkrk olsaydı asil koyacaktım asil erkek bebeğe çok yakışıyo bence
Busra333 kahve-cekirdegim ben 22. Hafta son 3 gündür o kadar sert ki dokununca içine parmak bile girmiyor neden anlayamıyorum çok şükür hareketleri yerinde ama böyle mi olacak hep diye korkuyorum
kahve-cekirdegim Busra333 bende artık yaşıyorum sabah normal sonra yemek yiyince yürüyünce su içince öyle bir şişiyor sertleşiyor ki çatlicak gibi 😂 neden bilmiyorum 🤷🏻♀️
Derya1503 kahve-cekirdegim 4+6 hafta aralığında 2.doz vurulabiliyor bende internette okudum. Ben 1.doz 23.haftada 2.dozu 27.haftada vuruldum canım
kahve-cekirdegim Derya1503 birinci dozu 20lerde vurulmuştum geçen ay hazirana gün verdi sağlık ocağı hem şeker yüklemesi hem ikinci doz için geçmez sanırım ona göre hesaplamışlardır herhalde
kahve-cekirdegim Hamileadayibiranne kendime bende bişey alamadım emzirme sütyeni çatlak olmasın diye bebek yağı bide elbise aldım pantolonlar olmayınca 😂 pijama gecelikleri son aya bırakıcam kilo durumuna göre 😊
Derya1503 kahve-cekirdegim eğer yakınsa tekrar gidip sor sağlıkocağına ya da doktora gidince sakıncası olur mu diye sor canım