Sinemdmrcoglu kahve-cekirdegim 25+4hergun hareketlerını hıssedıyoeım suanlık normal gıdıyor ıns böyle geçer doğuma kadar
kahve-cekirdegim Sinemdmrcoglu inşallah:) ağrılarınız oluyor mu ayak el krampları bel ağrısı gibi mide yanmaları :) kız mı erkek mi bu arada bebiş isim düşündünüz mü 😊
Umbilik kahve-cekirdegim Teşekkür ederim, ben de kararsızdım ama ortalama bir şey alırım her yere aracımla gideceğiz zaten diye düşünmüştüm. 1399′a düştüğünü görünce yorumları da iyiydi alayım dedim. Oğlumuz olacak, ismini de Ural olarak düşündük. :)
Sinemdmrcoglu kahve-cekirdegim gecen sene kızıma hamıleyken aman allahım neler cektım neler mıde bulantıları ıcın beş ay serum yıyırdum hep ıyyyy hatırlamak dahı ıstemıyırum ayak yanmalarım bıtıyır artık dıye o kafayla gırmıstım doğuma kurtuluyorum dıye sımdı oğluma hamıleyım rahat gecıyor şükür sırt bel ağrısı uzandığımda hıssedıyorum o da karnım baya çıktı ondan ağırlaştım ayak yanmalarım ara ara oluyor mıde yanması Allah’a dua edıyorum bu sefer olmasın dıye yiğit alı koyucam allah ızın verirse bıraz uzun oldu ama 🤦♀️Hamılelık hıc sevmıyorım ondan
Buss1 kahve-cekirdegim merhabalar bizde 26.haftamıza girdik acaba bu haftalarda denize girmek sakıncalımı yüzmek fln.
kahve-cekirdegim Buss1 hiç bilgim yok doktorunuza danışın mutlaka başkası için izin vermiş olabilirler ama sizin durumunu doktorunuz daha iyi bilir tabi mikrop falan kapma açısından belki bilemiyorum 🥰
Hamileadayibiranne 25+1 olduk şükürler olsun 🤲💜 Daha ufak tefek şeyler dışında pek bir şey alamadım ama bu ara almaya başladım bı an evvel alışverişi bitirip kıyafetleri yıkamak istiyorum artık 🥰
kahve-cekirdegim Hamileadayibiranne bende öyle biran önce odası gelse de yıkayıp yerleştirsem diye bekliyorum hem kolaylık olsun hem eksiklerini ne almışım ne yok daha rahat görürüm diye düşünüyorum başta hevesle kıyafetlerini ufak ufak almıştım bu ay bıraktım odasını aldık emzirme sütyeni aldım ıslak mendil indirime girdikçe stokluyorum 😂bebek deterjanı ve bir paket bez almıştım indirimdeyken biraz hızlı gittim sanırım 😂
Mucize_anne32 Bizde iki sonra 25 haftalik olucaz Allah nasip ederse kiyafet alisverisi yaptık biraz simdi mobilya besik tarzi onlara bakıyorum 1 ay sonra falan aliriz ama onun dışında zmnn gecmiyor duruyor zamann
kahve-cekirdegim Mucize_anne32 biz yeni aldık mobilyasını 1 1.50 aya gelir dediler zaten en az 1 aya gelir o yüzden birdahaki aya bırakmak istemedim son aylarda daha çok ağırlaşırım diye temizlikle uğraşırım o aylarda Allah nasip ederse bakalım 😊
Hamileadayibiranne kahve-cekirdegim ben daha hiç kendime bir şey almadım 🤣 bı an evvel almaya başlamak gerek 🥰 stokçuluk en sevdiğim🥰
gizemi Oykum_pinar38 benimki idrar kaçırma değilmiş akıntılarım zaten artmıştı fakat gelen akıntıymış doktor da fitil verdi 😊
kahve-cekirdegim Bebegimibeklerken1 25+3üz bizde ben sanırım hızlı gittim alışveriş için ama yavaş yavaş aldım her ay çok bişeyi kalmadı kafamda rahat bu yüzden biranda alamazdım hem maddi hem bedenen yorulmak istemedim 😀 sağlıkla gelsinler inşallah kız mı erkek mi bebiş isim düşündünüz mü
kahve-cekirdegim Nlfrylmz inşallah Haziran çok uzun gelmişti o zaman da bakalım doktora gidince sorarım şeker yüklemesi ve tetanoz için