Mortaleks1 Sabah ben de test yaptım kan vermeyi düşünmüyorum bir iki hafta sonra zaman geçmek bilmiyor ne kadar geç o kadar iyi
ByzM Mortaleks1 evet bencede ne kadar geç daha iyi zaten erken olunca kese bile gözükmüyor boşuna özele gidersen ücret ödersin biraz daha geçince devlette kan testi yaptırabilirsin canım
eeebruuu Mortaleks1 benimki de böyleydi aynı ve adetime 3 gün vardı kanda da çıktı 2 gün sonra hastaneye gittiğimiz de keseyi de görmüştük
Mortaleks1 ByzM özele gitmeyi düşünüyorum aynen gitmişken de keseyi görürüm hem de diyorum. Bence var testte belli oluyor ama adetim de gecikirse tam emin olurum artık ☺️
eeebruuu zehra_asmin evet canım bizim ki birazcık hızlı oldu çok şükür rabbim inşallah size de bu sonucu almayı nasip eder keşke özele verseydiniz hemen 2 saatte çıkıyor
zehra_asmin eeebruuu özel hastane biraz uzak eşimde evde yok bir tane de kızım var o yüzden gidemedim
eeebruuu zehra_asmin anladım canım olsun istediğin hayırlı sonuç çıksın da ha 1 gün önce ha 1 gün sonra farketmez
Fundabshn zehra_asmin evet var ama yinede eczaneden erken gebelik testi alsanız daha net çıkar veya direk kan testinede girebilirsiniz hayırlı olsun şimdiden inşallah 🤲🏻