ByzM zehra_asmin benimde bu şekilde silik çıkmıştı hemen beklemeden doktora gittim kan testi yaptırdım ama daha çok yeni olduğunu öğrendim hamilesin hayırlısıyla canım
Meryemmdurdagi zehra_asmin gözünüz aydın bende sizin gibi erken yaptım aynı böyleydi 22 haftalığız şuanda ☺️
Gizemmmm92 CansuDRY Sağlık ocağına verilen kanlar ertesi gün cıkıyor öğleden sonra ancak. Özel hastane de 2 saatte falan çıkıyor
zehra_asmin Gizemmmm92 sağlık ocağına verdim internette hemogram ve idrar çıktı ama hormon çıkmadı hala
eeebruuu zehra_asmin iyi akşamlar canım evet hamilesin bende adetime 3 gün önce yaptım aynı bu sekildi sonra hemen kan testi vermeye gittim hamile olduğumu öğrendim hemen kan testi ver doktora gittiğimiz de de keseyi gördük
Syda01 zehra_asmin niye çıkmadıysa ben sabah verdim öğle sonu çıkmıştı Neyse hayırlısı hakkında siz yine de dikkat edin ağır iş yapmayın
eeebruuu zehra_asmin evet canım bizim ki birazcık hızlı oldu çok şükür rabbim inşallah size de bu sonucu almayı nasip eder keşke özele verseydiniz hemen 2 saatte çıkıyor