eeebruuu zehra_asmin evet normal canım ben hamile olduğumu öğrenmeden o adet sancılarını 1 hafta cektim hamile olduğumu öğrendim hala çekiyorum hala adet sancılarım giriyor bir ara olacakmışım gibi sancı giriyor .
eeebruuu zehra_asmin korkma canım korkma normalmiş doktorum da dedi zaten . Normalde ben agrım olduğu gün muhakkak olurdum baktım olmadım şüphelerim arttı adetime 3 gün önce yaptım
ecemp161013 zehra_asmin saglik ocaklarında testler bir gün sonra cikiyor ozel hastanede 2 saat devlette de 3-4 saati bulmustu
Emine1310 zehra_asmin benim bir arladaşımın da öyle olmultu 2 gün sonra çıkmıştı betası sağlık ocsğı olduğu için mi anlayamadık bizde
zehra_asmin Emine1310 keşke özele gitseydim kesin çıkmadı yine dünden beri 50 kere baktım sağlık ocağı olduğu için öyledir
Btlcm zehra_asmin bende dün sağlık ocağında kan verdim tsh falan hepsi çıktı beta yok anlamadım ya pişman oldum sağlık ocağında verdiğime de 😔
Lavininannesi1 zehra_asmin Canım benimde hic bir belirtim yoktu sadece bı lekelenme oldu kesildi o kadar bir kaç gün sonra test yaptım bu şekilde çıktı şuan 29+2 olduk seninde gözün aydın 🥰
Btlcm RElif1 ben o siteden bakıyorum ( labim ) kayıt numarasıda verdiler onunla bakıyorum ama beta yok çıkmadı