NESLIHAN_ Tugbahsen bugun öğrendik kız olacakmış eşim çok istiyordu Rabbım nasip etti inşallah kucağımıza da almayı nasip eder 🙏🥰
Sudeecem86 Duygu6 deniz ismini duyunca kızmı erkekmi diye merak edilir bence isim guzel ama kafa karışıklığına neden oluyor mesala dr. Deniz dendigi zaman bilmiyorsun erkekmi bayanmi kişiyi gormeden bilgehan hanim demistim mesala ben gormeden diş doktorumu megerse erkekmis herkes bayan saniyormus zaten :))
Fatmakara97 Sudeecem86 bizimde mağazaya deniz müdür gelecek ama kız mı erkek mi bilmiyoruz erkek diye düşündük bi baktık deniz hanım 🤣 o konuda şaşırtıcı oluyor doğrudur 😊
uzumm Bizde atahan , metehan ve göktürk arasında kaldık. Han lı isimleri sevmesemde eşimi kırmak istemiyorum. Göktürkte ne bilim hiç isim gibi gelmiyo bana. Noıcam kararsızım . Sizce hangisiiii
Esra6811 Enk3333 33 haftadayim ve oğlum olacak ilk gebeliğim. Ve yıllardır oğlum olursa ismini rüzgar koycam demiştim rabbim nasip etti inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım ki ismini koyarım. Senin içinde bi fikir olur beğenirsen tavsiye ederim ama eğer bu isimleri istemiyorsan poyraz da koyabilirsin
Zzeyna Elifoktay bende Zeyd Ahlas koymayı istiyorum kalbim hep bunu istiyor ama eşim söylenmesi zor olmasın diyor Alparslan olsun diyor biz de çok kararsızız 😕
Cebikubra Enk3333 oğluşum bekleseydi 25 gün sonra doğacaktı Yiğit Eren koyduk biz şimdi küvezden çıkmasını bekliyoruz💙
Symazturk betuuls ben de Sencer düşünüyordum sonra eşimle Doğu olmasına karar verdik, adıyla yaşasın oğluşunuz 😇
Symazturk Songul-0029 Anıl çok güzel ama ada nın yerine başka bir şey bulsanız daha iyi olur sanki yine de siz bilirsiniz tabi 🥰