Symazturk Melek_ertugrul41 Mahir denince insan böyle sakinlik dinginlik hissediyor söylenmesi çok hoş
Gzdemirall Bende ardıç ismini çok beğeniyorum ama eşim pek beğenmiyor. O yüzden başka alternatif isimler bakıyorum. Doğuma da az kaldı ne kadar zor bir iş. Atlas, Ata, Merih yada Melih, Çınar vb. İsimler var şuan aklımda :)
RElif1 Bizde dün öğrendik erkeğe benziyor dedi doktorum tam net değilmis ama yinede ismi zaten hazırdı Yiğit Alp 🐣 olacak Allah’ın izniyle
140718 Enk3333 Biz Göktürk Şahanı koyacağız şimdi Allah nasip ederse Göktuğ Kaan ,Gökbey hakan diye de devam etmeyi düşünüyor eşim 😂
kivirciginannesi MinikMucizem23 yok canım ama bileyim hiç konduramadm bebeğe. Bi tek kemal bile olsa daha iyi yani
Fatmakara97 Funda_3 çok seviyorum çağan ismini ama ç harflerini söyleyemiyorum ş diye çıkıyor ağzımdan malesef o yüzden söyleyemediğim isimi de koyamam 🤣
korkmazkubra Enk3333 eren ve ayaz bizim listede de vardı ayaz çok güzel eren de Biz mustafa efe koyucaz rabbim.nasip ederse eşimin dedesinin adı mustafa çok seviyormus dedesini onu kırmak istemiyorum efe de kızlarımız var ece ve ela onlara uysun diye istedik
Sncr Enk3333 bu isimler bu aralar çok fazla duyduk çok güzel ve çok popüler isimler, Biz de “Doruk” koymayı düşünüyoruz hayırlısı olsun herkes için bakalım 🤗
Leyla737 Benim oglum olucak ama ferman aras ve ruzgar arasinda kaldim sizce hangisi (Bence ferman aras diyorum ben)