SibelAsel3365 Enk3333 Uras çok güzel bi isim aslında poyraz da öyle kararsız kaldim bende Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 😊🐣🐣
NESLIHAN_ Tugbahsen bugun öğrendik kız olacakmış eşim çok istiyordu Rabbım nasip etti inşallah kucağımıza da almayı nasip eder 🙏🥰
Aysel58 esindoglar Hahaha burda yok Allah’tan Aras kargo 😁 ya burda harfler sıkıntılı z,v,c,ı,j bunlar farkli okunuyor ş,ç,ğ de hic yok 😄 o yüzden örneğin yamaç, çağatay tarzi isimler koyamiyoruz.
Sultanbulgi Enk3333 Uhud Hamza olacak rabbim nasip ederse inşallah 🙏 anne baba çocuğunun isminin anlamından sorumlu olacak bir sahabe ismi koymanızı tavsiye ederim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Jrhazar Selinnglc çok mutlu etti düşüncelerniz çok teşekkür ederim henüz gebe değilim ama bir heves isim tagına da yazdım 🤷🏻♀️ Dualarınızda unutmayın sağlıkla bitsin inşallah yolculuğunuz huzurla kavuşun bebişinize ♥️😻
Funda_3 SeherKabilayNergiz aaaaa şaka gibi esimin adi mehmet talha. Bende mehmet duha koymayi planlamistm.😊kararszda kaldm
SeherKabilayNergiz Funda_3 yaaa benim de kayınpederimin adı Mehmet diye Mehmet’i seçtim zaten Duha çok güzel bir isim ikisi de çok yakışır 🥰
Umeyr Enk3333 benim nasip olursa göktuğ koycam daha belli degil kız olsun istiyorum hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda