Aysel58 hndnrsvr inşallah gönlüne göre olur ama öncelikle sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşallah 🤲
KaranIlgarmom Enk3333 4 haftamız kaldı bizimde Allah’ın izniyle benim minigimin Karan Ilgar olacak ismi 🙏
Duygulu35 Busra228 nasipse bende Berkay koymayı düşünüyorum babamız aybars da güzel diyor ama ben Berkay istiyorum
Krn Duygulu35 Enk3333 11 aylık oğlumun ismi Karan Şimdi ise 5 aylık hamileyim onada nasipse Çağan koyacağız ismini🌼
Cansuuu23 Bizimkide erkek herkes bir şeyler söylüyor kafam çok karışık nasıl karar vericem hiç bilmiyorum gerçekten 🙄🙄
AysenurAsel8046 Enk3333 kesinlikle Aras 😇 cinsiyetımız henüz belli değil ama erkek olursa bende Aras istiyorum hatta Aras Bulut ama eşim maleseff istemiyor 😀
esindoglar Aysel58 Görümcem oğluna ARAS ismini koydu ve kayınvalidesi her unuttuğunda Aras Kargo’dan aklıma geliyor dediğinde resmen soğumuştum 😂
Aysel58 esindoglar Hahaha burda yok Allah’tan Aras kargo 😁 ya burda harfler sıkıntılı z,v,c,ı,j bunlar farkli okunuyor ş,ç,ğ de hic yok 😄 o yüzden örneğin yamaç, çağatay tarzi isimler koyamiyoruz.
Krn esindoglar baranda olabilirdi ama eşimin kuzeni koyduğu için onu koymak istemedim yoksa beğeniyorum bende ismi hayırlı olsun Paşa’nın☺️
Symazturk Songul-0029 Anıl çok güzel ama ada nın yerine başka bir şey bulsanız daha iyi olur sanki yine de siz bilirsiniz tabi 🥰
Gamzeozbek-1 Mutluolmaliyim bende çok severim mert isimini hem niye öyle düşündüler ki Mert adı gibi mert bi çocuk olurdu bence anlamı ve telafuzu çok güzel 🤗