eaktr Busra228 biz de Ayaz ismini çok çok beğeniyorduk ama anlamı evet etkiler mi çocuğu diyip vazgeçtik 🤷🏼♀️ Kerem olacak ismi inşallah💙☺️
Bng-krz Enk3333 Ben Can Ateş istiyorum. Eşim ise Sarp diyor. Kızımın ismi Arya onu ben koymuştum şimdi sıra eşimde sanırım 🙂 bu arada kızımda Ali Mete diyor.
minicikanne Kimse Cihangir koymuyor heralde. 🙂 Yalnız hissettim kendimi. Son zamanlarda bir kafa karışıklığı yaşasamda biz Cihangir koyacağız nasipse.
Symazturk minicikanne kimse Doğu da koymuyor ben de yalnız hissettim ve bu durum beni memnun etti 🙈 Cihangir de çok güzel isim , soyadımız uzun olduğu için ben Cihangir koyamayacağım
Meleknyzi Enk3333 😅bizimde 15 gun kaldi aniden geliverir napariz diye dusunuyoruz en zor kisim isim secmekmis
Senaaay Melek_ertugrul41 benim eşim de mahır ıstıyo yalvarıyo resmen ama asla koymam mahır deyınce bı ırkılıyorum😔
Kayra_myase mervedemirkol bende kayra düşünüyorum ama kuran da gecmiyomus yaninada kurandan bu isim dusunuyorum
mervedemirkol Kayra_myase Kuranda geçmesi şart mı acaba yoksa anlamı mı güzel olmalı. Bunu tam bilemiyorum.