Symazturk Enk3333 yazdıklarınız içinde en iyisi Poyraz benim de aklımdaydı ama eşim istemedi. Doğu koyacağız büyük ihtimal 😀
Strong_mother01 Cennet-polat Cennet-polat Cennet-polat canım benden tavsiye doruk katma benim oğlumun ismi çok yaramaz bir çocuk ve hangi çocuk da doruk ismini gördüysem hepsi öyle bence biraz daha araştır 🤭
Dorukela Strong_mother01 ben oğlumun Allah izin verirse doruk koyucam ismini bence çok güzel bir isim ve yaramaz çocuklara konulduğunu yanlış anlamayın yinede 😅
Dorukela Strong_mother01 ben oğlumun Allah izin verirse doruk koyucam ismini bence çok güzel bir isim ve yaramaz çocuklara konulduğunu yanlış anlamayın yinede 😅
Gul76 Enk3333 yusuf aras olcak oğlumun adi aras koycaz yanina ama poyrazda guzel uyum olarak yusuf aras daha uyumlu oluyo diye koyduk yoksa yusuf poyraz istiyorduk
Cennet-polat PIRIL anlamı neki ilk kez duydum ve hoşuma gitmedi ben olsam koymazdim ama sizin de içinize şimdiyse karar sizin ☺️
PIRIL Cennet-polat doruk la aynı anlama sahip bir isim. Soaydımızla uyumu güzel oluyor.. bakalım doğunca yüzüne bakınca kesinleşecek inş
Nuris1 Busra228 Güzel isim benim oğlumun adida Berkant. Simdi hamileyim Allah nasip ederse son 11 günum .Bunun adinida Yamaç koyucam.Sizce nasil?
yamacin_annesi Nuris1 bizde yamaç düşünüyoruz babamız buldu ismi benimde içim ısındı birden🥰 sağlıkla gelsinler