Ekim21 Enk3333 ayaz , eren guzel tavsiye olarak enfal (Kuranda geciyor) ganimet dmk yagiz alp,emir bugra , yigit, yigit
mervedemirkol Kayra_myase Kuranda geçmesi şart mı acaba yoksa anlamı mı güzel olmalı. Bunu tam bilemiyorum.
Kayra_myase mervedemirkol ben kuran da geçen isimlerin koyulması gerektiğini biliyorum tabiki kuran da geçen her isim güzel anlam tasimiyo ahirette isimlerimizle cagrilcakmisiz. Benimki de kulakdan duyma bilgiler 🙂
Enk3333 Kayra_myase mervedemirkol hayır şart değil yanlış bilgi vermeyelim hadis var Peygamber efendimiz sadece koyacağınız isim anlamlı güzel olsun demiştir adıyla çağırılacağı için öbür tarafta, yoksa Kuranımızda Aleyna da geçiyor Kezban da anlamları iyi değil biri yalancı biri kafir demekti sanırım sırf Kuranda geçiyor diye koyulmaz anlamları araştırılmalı
Deryanur-devran Enk3333 ilk oğlumun adı Devran ikinci cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa ben Deniz koyucam 🥰
betuuls Esma_01 bizimde 68 günümüz kaldı, ismi Sencer Asaf olucak. Ama söylediğim herkes önce Sancar diyor 😀
PIRIL Cennet-polat doruk la aynı anlama sahip bir isim. Soaydımızla uyumu güzel oluyor.. bakalım doğunca yüzüne bakınca kesinleşecek inş
Elif3434 Ozlemvdefne Kaan ben de çok beğeniyordum hatta oğuz kaan çok seviyorum ama şansa eşimin adı 😅
mervedemirkol Vira iyice kafam karıştı 😃 kayra koyacağız. Yusuf da istiyordum dedemin adı. Kulagına o zaman kayra Yusuf desek yazdırmasak olur mu acaba 😃😃 İtalyada yaşıyoruz ezan okuyacak kimse bile yok eşim okuyacak mecbur 😃🥰
B3t8l2 svserzrm benim cevremde ve esimin cevresinde yok hic..tercih meselesi ama ayberk berkay aybars sevmiyorum hem modern hem agir bi isim olsun diye dusunuyorum bu cocuklar dede amca baba olacaklar berkay dede😂😂😂😂ama alper efe cok sevdim
svserzrm B3t8l2 Hatta babam Alper Tunga koymak istemiş annem tek isim olsun demiş:) size de fikir olsun