hanzadeee kayramom1 ayy nerde ben de o şans ogeenemedim malesef pazartesi randevum var ins. gosteriri catliycam yoksa meraktan .
kayramom1 hanzadeee kaç haftalık sınız bende çarşamba günü gidicem eğer öğrenemez sem bende çatlarım o günü bekliyorum
kayramom1 VSeherA ya ne güzel erkenden öğreniyorsunuz hastaneye gittiğim de 15 haftalık oluyorum o zaman da erken daha derse doktorumu değiştircem
Mrv27 15+1 olduk bizde çarşamba günü öğreneceğiz inşallah bizde 😊 umarım öğreniriz çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım. Birde size birşey sormak istiyorum kızlar erkek bebek mi erken kendini gösterir yoksa kız mı? bilgisi olan var mı?
Mrv27 kayramom1 bende öyle biliyorum 13+4 te gittiğimizde erkek gibi dedi doktorum ama emin olmak için 16 haftayı bekleyelim dedi
DusunceBulutu kayramom1 ben de haftaya perşembe 16+3de gidicem yine erken derse doktorumu değiştiricem.bu zamana kadar erken diyip durdu beceriksiz
kayramom1 Mrv27 bana tahmin bile yapmıyorlar sinir oluyorum bende çarşamba günü gidicem öğrenince yazarım
VSeherA @kayramom umarım öğrenirsiniz, cinsiyet konusunda doktordan doktora çok değişiklik var gerçekten 🙈 cinsiyet değişenleri okudukça burada, sorayım dedim bugün kesin mi diye doğunca kesinleşir dedi 😅
Gonca89 Ayseturnali 11 haftada erkek dediler 12 haftada göstermiyo ama erkeğe benziyo dediler 13 haftada kesin kız dedi şuan 15 haftalık olduk 2 hafta sonra yine gidicem