Doga-Deniz 15+1 de %90 erkek gibi duruyor Pozisyonu çok müsait değil görmeye dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicez inşallah tam öğreniriz😊
orkidehaniimm kayramom1 doktorum 12+3de erkek gibi görünüyor dedi dün kontrole gittiğimde 15+2ydim bacak arası boş görünüyor büyük ihtimalle kız dedi🤣 haftaya net belli olur inşallah yine de şüpheliyim değişir mi diye😅
mhndshnm Minikanneee Bende 11+1 günlük randevu aldım 2li test için. Erken mi sorun olur mu diye düşündüm ama doktorunuz bir şey dedi mi ?
calikselin Bizde 13+2 de öğrendik erkekmiş. Şuan 14 haftalığız.Kasım diye hesapladım ben ama 40 hafta diye bakalım Kasım olabilir.
SerpilEsra kayramom1 halen ogrenemedik oglumda hemen soylemisti erkek diye bunda bacak arasida acik ultrasonda gorunurde bisey yok diger gelisinde soyliym dedi☺
gunesveguney SerpilEsra ay bende aynı durumdayım 15. Haftadayız haftaya söyliyim net olsun şimdi kız derim erkek çıkar dedi 😂
Gulmom 12 de kıza benziyor dedi 16. Haftada randevu var kesinlesecek insallah. Suan 14 deyiz bulantılarım cok fena hic azalmadı 😞