Yavuzun1annesi2 kayramom1 biz henüz ögrenemedik 12 haftalıgız tam haftaya bigün gidecez doktora inşallah gösterir çok merak ediyorum 🙄🙄
gunesveguney SerpilEsra ay bende aynı durumdayım 15. Haftadayız haftaya söyliyim net olsun şimdi kız derim erkek çıkar dedi 😂
honeyland kayramom1 12 haftalıkken gittim hiç tahmin yapıp da söylemedi 17 haftalıkken yine gideceğim bakalım umarım söyler 🥺
vitamininannesi92 kayramom1 14+3 olduk bizde 🙏🏻 12. Haftada gittik göstermedi bakalım 16 da gidince öğreniriz inşallah 🥰
vitamininannesi92 honeyland evett bebek bağdaç kurmuş gibi iki bacağı dolamış birbirine öyle duruyordu bacak arası gözükmedi hiç doktor tahminim var ama kesin değil dedi söylemedi😁12. Hafta öyle geçti bakalım. 16 da bidaha gidicem. Sizin belli oldu mu
honeyland vitamininannesi92 ben devlete gidiyorum 12 haftalıktım gittiğimde hiç bir bilgi vermedi doktor cinsiyetle Alakalı 17 haftalıkken yine gidicem bakalım artık
Basak-kaymak230918 Ben 11 haftalıkken öğrendim kız dedi bugün yine gittim kız mı demiştik dedi evet dedim yine kız dedi 😅🤣
vitamininannesi92 honeyland yanıltıcı olabiliyor 16. Haftadan önce diyorlar o yüzden bakmamıştır belki ☺️ Bir sonraki kontrolde öğreniriz inşallah bizlerde. Sağlıklı olsunlar hiç önemli değilde insan merak ediyor işte 🥰🥰
honeyland kayramom1 umarım 😊 gerçi çokta merak etmiyorum tek isteğim her anne gibi sağlıkla gelmesi 💕