balkiz12 Dnz_yksr Benin normal gözüküyor ama çatı muayenesi yapacak daha belli değil eğer 40 ı aşarsa sezeryane alırım dedi
Dnz_yksr balkiz12 banada 40 a kadar bekleyelim o zamanda açılma olmazsa sezeryana aliriz dedi tabi ben beklemek istediğim için bekliyoruz yoksa cok zor dedi ben biraz da vajinusmusum onunda etkisi var
balkiz12 Dnz_yksr ya benimde suyumda falan sıkıntı olmazsa yani zorunlu bi hal olmazsa beklerim ama bebek riske girecekse hiç gerek yok
balkiz12 Hifaelif nişan gelince oluyor heralde yumuşama işte bazen 1 2hafta bekletiyo nişandan sonra bazende 1 gün sonra geliyo
Hifaelif balkiz12 Bilmiyorum ki olabilir bugün sancım adet ağrısı gibi ama geçmiyor da ne yapsam inşallah yakındır
psychologist Hifaelif ya ben şok nasıl 1 hafta bekleniyor ben korkuyorum öyle olmasından evde dokuz doğururum acaba ne olcak diye😱 ilk benimde hiç bilmiyorum
Hifaelif psychologist Benimde ilk gebelik aşırı sabırsızlıkla bekliyorum ama gelen giden yok maalesef 😒 annemler artık sakin ol sabırlı ol demekten tüy bitti kadının ağzında
Hifaelif Yaprakdokumusever Biraz öyleymiş ebe öyle dedi çünkü kişiden kişiye farklılık gösteriyor kimisi saatler kimisi günler kimisi biz gibi haftalarca bekleyebiliyormuş
balkiz12 Yaprakdokumusever su gelirse önemli olan o ondan sonra ya akşamına yada 1 2 gün içinde geliyormuş
Yaprakdokumusever balkiz12 dün hastanede 41-42 haftaya gelmiş 2 gebe vardı birini suniyle diğerini sezaryenle doğurtma kararı aldılar inşallah o haftaları görmeyiz 🙄
balkiz12 Yaprakdokumusever valla banada 40 ı geçerse sezeryan dedi çünkü geçince çocuk kakasını yapablymş suyu bitebiliyomuş
Buse2a balkiz12 sancım çıkmştı ama yalancı sancı düzensiz dediler sonrasındada acile gittim 2 cm açılma vardı 1 hafta geçti ams hala tık yok
2_pamukannesii Buse2a canım bende düşünüyorum acile gitmeyi bazen çok kasılma falan oluyo açılmaya baktıktan sonra akıntı falan geliyor mu
Buse2a Hifaelif yumuşsma olduğunu nerden anladınız benim dün aşşa tarafımda çok ağrım vardı oturup kalkarken zorlanıyordum ama bugün çok iyiyim gece dönerken bile acı olmadı öylemi anladınız
Hifaelif Buse2a Ağrılarım var dediğiniz gibi ama kontrolüm vardı doktor söyledi orada direk bizim anlayacağımız birşey değil bence
elifkurt96 balkiz12 Şuan benimde canım 35. Haftanın 3. Günündeyim kahverengi akıntım geliyor ama doktorum muane yaptı hiç açılmam dahi yok bende anlamadm gitti yani ?
2_pamukannesii balkiz12 benim ikinci ama ilk gebeliğim de hiç böyle şeyler yaşamadım o yuzden bunda çok korkuyorum
balkiz12 2_pamukannesii alttan muayene den korkma o kadar zor değilmiş bakalım çatı muayenesi olcam ben öyle diyorlar sadece 1 defa mantar için bakmıştı alttan aletle acımadı öyle
2_pamukannesii hamileana evet öyle ama ne bileyim bu ikinci gebeliğim bunda korkularım daha fazla ilkinde doğum anına kadar hiç alttan muayene falan olmadım o zaman da sancıdan zaten hissetmedim o yuzden korkuyorum
Nzlykp 2_pamukannesii bendeee aynı durumdayım şu an ödüm kopuyor has t meye giderken alttan bakacaklar diye ilk dogumumda doğum anında bakıldı bende anlamadım sancidan ve 2. Hamileligimde çok daha tedirginim kendimi rahatlatamiyorum
hamileana 2_pamukannesii ilki yaşayan ikincide başına gelecekleri önceden bildiği için bira daha endişeli oluyor o konuda haklısın
Buse2a 2_pamukannesii yok benm zaten ilk değil malesef korkuyorum bazen sonra kan gelirmi diye bazılarında geliyormuş ama bende sıkıntı olmadı hiç
Hifaelif balkiz12 Kesinlikle öyle ben nişan geldiğinden beridir çekiyorum ha doğurdum doğuracağım diyorum gelen giden yok Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah