balkiz12 Yaprakdokumusever su gelirse önemli olan o ondan sonra ya akşamına yada 1 2 gün içinde geliyormuş
balkiz12 Yaprakdokumusever valla banada 40 ı geçerse sezeryan dedi çünkü geçince çocuk kakasını yapablymş suyu bitebiliyomuş
balkiz12 2_pamukannesii alttan muayene den korkma o kadar zor değilmiş bakalım çatı muayenesi olcam ben öyle diyorlar sadece 1 defa mantar için bakmıştı alttan aletle acımadı öyle
balkiz12 Dnz_yksr ya benimde suyumda falan sıkıntı olmazsa yani zorunlu bi hal olmazsa beklerim ama bebek riske girecekse hiç gerek yok
Nzlykp 2_pamukannesii bendeee aynı durumdayım şu an ödüm kopuyor has t meye giderken alttan bakacaklar diye ilk dogumumda doğum anında bakıldı bende anlamadım sancidan ve 2. Hamileligimde çok daha tedirginim kendimi rahatlatamiyorum
2_pamukannesii Nzlykp aynen bende öyleyim ilkte insan tecrübesiz oluyor ne yaşayacağını bilmiyor ama ikinci öyle değil korkum çok fazla ama inşallah herşey ilke göre daha kolay olur böyle düşünüyorum ama yine de korkum geçmiyor
Buse2a 2_pamukannesii yok benm zaten ilk değil malesef korkuyorum bazen sonra kan gelirmi diye bazılarında geliyormuş ama bende sıkıntı olmadı hiç
hamileana 2_pamukannesii ilki yaşayan ikincide başına gelecekleri önceden bildiği için bira daha endişeli oluyor o konuda haklısın
Hifaelif Buse2a Ağrılarım var dediğiniz gibi ama kontrolüm vardı doktor söyledi orada direk bizim anlayacağımız birşey değil bence
Hifaelif balkiz12 Kesinlikle öyle ben nişan geldiğinden beridir çekiyorum ha doğurdum doğuracağım diyorum gelen giden yok Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Semrakrbck Benim 3 gündür sancım var dünden beri düzenli 10 dk bir dün nişanımda geldi bir önceki gün ve hafif sıvı geliyor kanlı dün acile gittik doktor bir ağrın var dedi nstde normalmiş anlamadım bu su ne
balkiz12 Semrakrbck benimde bi ağrım çıktı ama su vs nişan değil demekki seninki doğum suyu değil su gelince 1 2 güne en geç doğum başlıyormuş
Lalihhhh balkiz12 bebeğiniz kanala girmiş mi? Bende 38+2 yim ara ara adet sancısı var ama nts de çıkmadı bir sey hatta evde ağrım oluyor hastaneye gittiğim gün sanki hamile değil gibi ağrım sancım olmuyor🙄 bebek de kanala girmemiş daha beklemeye devam
balkiz12 Lalihhhh evet kanala girmiş başı hafifte yalancı sancı oluyo arada düzene binerse gel dedi 1 hafta sonra geri gel çatı muayenesi yapacam dedi