Glsm48 melisa_ozgur_46 ayaklarımı dikiyorum bende faydası oluyorsa hep dikerim artık☺️ Progestanı bana da şimdi günde iki kez ağızdan verdi ama sürekli başım dönüyor, daha önce bir kez fitil olarak alıyordum sıkıntı olmamıştı , böyle bi yan etki yaşadınız mı
melisa_ozgur_46 Glsm48 dik canim dik beline de güzel yastik birak Oh 😄 ben fitil olarak kullanıyorum canim doktorum o sekilde önerdi eczacim da ayni o şekil agiz yoluyla alirsan yan etki çok olur dediler o yüzden fitil olarak kullanıyorum kac aydır ve asla yan etki yaşamadım
Glsm48 Sibel- çok rahatlıyorum şu an sizler için de çok seviniyorum inşallah benim de bir an önce yukarı çıkar bi sonraki kontrolüm haziranda , güzel haberle gelirim bende 🤗
Minnakkkk Glsm48 hiç çanınızı sıkmayın ilerleyen haftalarda yükselebiliyor 12.haftamda az az kahverengi lekelenmelerim oluyordu doktorum eşi aşagıda dedi ağır iş uzun yolculuk ilişki uzun yürüyüşler yasak dedi elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım az az lekelenmeler hep oldu çoktan şükür 24.haftamda normale dönmüştü
Tazemomyyy Glsm48 bende 20. Haftada gittim bana da aynı şeyi söylediler 24. Hafta mı bekliyorum kontrole gitmek için inşallah yukarı çıkmıştır yoksa sezeryan olucak benim
Glsm48 Tazemomyyy inşallah çıkmıştır içinizi ferah tutun , bende umudumu arttırmaya çalışıyorum , sezeyan normal doğumdan daha zor geliyor bana şimdi mecburi sezeryan olacak gibi 🙄
Mervegnes Glsm48 bende dün gittim 17+5 günlüktü banada bebeğin eşi aşağıda dedi 28. Haftaya kadar bekleyelim çıkma olasılığı yüksek ama çıkmazsa rahim ağzını kaparsa sezeryan olursun dedi
Glsm48 Mervegnes benimde 14 şimdi 18. Haftaya randevu aldım bi sonraki kontrolde daha net görürüz 4. Ayda yukarı çıkabilir dedi inşallah çıkar düzelir durumumuz
Poncik48 Glsm48 ben 31.haftada kanamayla öğrendim maalesef. Ondan önce çok hareketliydim hergün yürüyüş yapıyordum. Sonra çok dikkat ettim tekrar kanama olmadan 37ye geldik. Doktorumda daha fazla riske atmayalım dedi
Pelinbyrktrlr Glsm48 O haftalarda aşağıda oluyor zaten çoğunlukla, benim de öyleydi doktorum hiç tedirgin etmedi erken haftalarda normal yüzde 90 yukarı çıkar dedi ve 20.haftada çıkmıştı sadece ağır kaldırma ve ilişkiyi yasaklamıştı plesenta yukarı çıkana kadar
Annecik53 Glsm48 aynı rahatsızlıktan 33 haftalık doğum yaptım 19.haftadan sonra yukarı çıkmazsa bir daha çok zor yukarı çıkması bana tuvalet harici kalkmayı yasaklamıştı doktorum … inşallah sizin rahmi tıkamaz ve yukarı çıkar canım çok dua edicem
Glsm48 Annecik53 33 haftada sizde veya bebekte sağlıkta problem oluyor mu , erken doğum biraz korkutuyor beni sezeryan oluyor değil mi
Uerdem Glsm48 benimde öyleydi rahim büyüdükçe yukari cikiyor canim 27. Haftamda mi ne çıkmıştı benim tam hatirlamiyorum
Poncik48 Glsm48 olacak inşallah perşembe günü 🙏 bugün ne olur olmaz diye ciğer geliştirici vuruldu yarım doz. Bi an önce perşembe gelsin diye bekliyorum ☺️ Birde benim doktorum özeldi ama risk alamayız diye araştırma hastanesine yönlendirdi. 33.haftada doktorumu değiştirmek zorunda kaldım. Ama buradaki doktorumuda sevdim☺️
tanya25 Glsm48 Bende çok kafama taktım çok dert ettim zamanında ama çok gereksizmiş stres yapmışım boşuna :) yukarı çıkmasa bile en en ihtimal sezaryen olunur :)
melisa_ozgur_46 Glsm48 yok canim bence olmaz diye düşünuyorum her İki Şekilde de kullanılıyor zaten 😁