Glsm48 Annecik53 33 haftada sizde veya bebekte sağlıkta problem oluyor mu , erken doğum biraz korkutuyor beni sezeryan oluyor değil mi
melisa_ozgur_46 Glsm48 yok canim bence olmaz diye düşünuyorum her İki Şekilde de kullanılıyor zaten 😁
Glsm48 Tazemomyyy inşallah çıkmıştır içinizi ferah tutun , bende umudumu arttırmaya çalışıyorum , sezeyan normal doğumdan daha zor geliyor bana şimdi mecburi sezeryan olacak gibi 🙄
Glsm48 Mervegnes benimde 14 şimdi 18. Haftaya randevu aldım bi sonraki kontrolde daha net görürüz 4. Ayda yukarı çıkabilir dedi inşallah çıkar düzelir durumumuz
tanya25 Glsm48 Bende çok kafama taktım çok dert ettim zamanında ama çok gereksizmiş stres yapmışım boşuna :) yukarı çıkmasa bile en en ihtimal sezaryen olunur :)
Glsm48 Glbskr ilk kese aşağıya tutunmuştu yukarı çıktı sonra ona sevinirken , şimdi de eşi düşük olma ihtimali varmış ama inşallah o da zamanla çıkar sizinde benimde herşey güzel olur inşallah
Glbskr Glsm48 evet hemen hemen aynı durun işte bakalım allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 💓
Iby Glsm48 bende en son 15. Haftada gittim banada presenta rahmin önünde haftan daha erken yukarı çıkar ama çıkmazsa sadece normal doğum yapamazsın dedi hiç dusuk ihtimalinden bahsetmedi ya da herhangi bir yasak koymadi su an 18. Haftaydayim
Glsm48 Iby benimki biraz tedirgin etti açıkçası ve ilişkiden bir ay daha uzak duralım harekette zorlama olmasın gibi şeyler söyledi, benim düşük tehlikem baştan beri vardı maalesef, kanama geçirdim belki o yüzden söylemiştir
Iby Glsm48 belki olabilir benim bir sikayetim yoktu cunku sadece kontrolde soyledi ama bu postu okuyana kadar hic aklimda bile yoktu ben yürüyüşte yapiyorum bol bol umarim yukariya cikmistir bebeklerimiz
Glsm48 Iby inşallah çıkmıştır inşallah çıkarlar sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız , şimdiki hedefim 9 ayı tamamlamak ☺️
Nur000 Glsm48 20 haftalikken detaylida plasenta previa var denildi. 28 haftalık oldum hâlâ yukarı çıkmadı. Doktorum sezeryan olursun dedi
Glsm48 Nur000 sezeryan olma dışında başka bir sakıncası var mıymış peki , bebekte veya annede ? Erken doğum gibi
Glsm48 Nur000 peki şimdi yukarı çıkmadı ya rahimde alt kısımda baski ağrı yada kanama yaptı mı ? İnternette öyle yazmışlar hep hareketi kısıtlar ağrılı ve zor hamilelik gibi şeyler yazılmış
Poncik48 Glsm48 olacak inşallah perşembe günü 🙏 bugün ne olur olmaz diye ciğer geliştirici vuruldu yarım doz. Bi an önce perşembe gelsin diye bekliyorum ☺️ Birde benim doktorum özeldi ama risk alamayız diye araştırma hastanesine yönlendirdi. 33.haftada doktorumu değiştirmek zorunda kaldım. Ama buradaki doktorumuda sevdim☺️
Glsm48 Poncik48 çok az kalmış heyecan doruktadır şimdi ☺️ İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız , hamilelik döneminde sıkıntı yaşadınız mı ağrı kanama hareket sıkıntısı gibi ? Gelecek dönemde beni nasıl bir süreç bekliyor merak ediyorum 🙊
Nur000 Glsm48 13. Haftamda kanama olmuştu progestan kullanmıştım. Şimdide kasilmalarim oluyordu yuruyemiyordum magnezyum aldım geçti çok şükür
elisa123 Glsm48 benimde öyle 14. cü haftamda lekelenmem oldu plesetann asada oldugunu öğrendim simdi 18. haftaya girdim insllah bu kontrolümde yukarı cıkmıstır %80 çıkar dedi doktorumuz