Derinsuveannesi Deletedmom57 evet normalde beraber yasiyorduk dogum icin memleketteyim suan amabnim esim jandarma asayis komando degil dag gorevi falan olmuyor sadece 3 günde bir 24 saat nobeti var
Aydemir Benimde eşim Ankara'da görev yapıyor burda yaşıyoruz. 2 buçuk aylık evliyiz 2 buçuk aylık da hamileyim. Her gün sabah gidip akşam geliyor çok şükür yani memur gibi. Uzman çavuş bu arada. Doğuya gittiğimizde ayrı mı kalacağız böyle bahsettiğiniz gibi görevler çıkınca eve gelmiyorlar mı gidip uzun bi süre?
Deletedmom57 Aydemir düştüğü yere göre değişir bazı yerler çok gönderiyor göreve dua et Doğuya gittiğinizde evini götürebileceği bi yer olsun bizim gibi ev götürülemez yer olmasın 😒
Betus93 Aydemir polis asker farketmiyor. Eger hakkari sirnak gibi bir yerdeysen ev yok. Bir yil bekledik. Ev bulamadik. Bir tane dahi ev yoktu. Nasil yere dustuk dedik. Gercekten yasamayan asla anlamaz 🙁🙁
Aydemir Deletedmom57 öyle de olabiliyor yani ev götürülemeyen yer düşebilir. Siz ne yaptınız pekala, veya napıyorsunuz?
Deletedmom57 Aydemir benim eşim Doğu görevini yapıyor şu an 3 buçuk senedir aynı yerde 1 buçuk senemiz kaldı Allah’ın izniyle ondan sonra batı ya gelecek bende gidebilicem o zaman 1 buçuk sene daha ayrı kalıcaz yani canım
Aydemir Deletedmom57 az kalmış Allah yardımcın olsun canım benim biter o 1 buçukta inşallah tez zamanda
Aydemir Betus93 doğru söylüyorsun.. inşallah bize de ev bulabileceğimiz ve götürebileceğimiz bir yer çıkar. Sizlerinde eşlerinizden ayrı geçen günleriniz çabucak sağ salim kavuşarak bitiverir. Allah yardımcımız olsun.
Minnosannesi Betus93 biz 3 mart da evlendik eşim 21 mart da doğu görevi icin hakkariye gitti bizde o günden beri ayrıyız ne izni var ne de ben gidebiliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun .pöh eşiyim
Burctn Deletedmom57 ayneen canim bizde ayriz sirnakta görev yapiyo benim ki izine geldiginde görüşüyoruz cok zor ve sıkıntı oluyo artik benimde sıcak bir evim olsun istiyorum göçebe gibiyim
Betus93 Burctn sirnakta suan herkes dort gozle tokilerin bitmesini bekliyor. 1 aya teslim diyolar. Esya almayin direk gelin sizde. Bircok evli arkadas dort gozle bu evleri bekliyor cunku