Ayse2011 Uyumsuzzz yani demem o ki bazen boşa çabalamaktansa paramla işimi çözerim daha iyi. Düşüncem hani devlet ya sigortamız var ya yararlanalım dedim bi işe yarasın dedim ama nafile paran varsa değerin var tamda o zamandayız vallahi net.
Aysem3338 Uyumsuzzz herşeye bakıyorlar böbrek safra kesesi karın kafanjn için beyin ayak el kalp aklına gelen herşeye bakılıyor
Kbra_em Uyumsuzzz özelde hemen veriyorlar lakin devletten alım dedim ne mümkün önce kadın doğuma gitmem gerekliymiş onada sıra bulamadım ki detaylıya bulayım :( bizde özelde yaptırıcaz bu persembe :)
Uyumsuzzz Kbra_em hastanelerden fiyat almak lazım. Ben kadın doğumdan randevu aldım ama detaylı için ne zaman sıra verir bilmiyorum artık
Aslimummy nimesay94 merhaba ben de randevu aldım haftaya gideceğim. Rabia hocaya mı gittiniz, kac dk sürdü biraz detay verir misiniz ?
Ozlemm35 Uyumsuzzz hem radyoloji hemde perinotoloji bakıyor detaylı da .. o da fark ediyor ben özel hastaneye gidiyorum İzmir Torbalı da 300 dendi ama radyoloji bakıyor bende İzmir Alsancak cenk gezer e gideceğim perinotoloji 600 TL nakit
Ozlemm35 Kbra_em Radyolog bakıyor orda ama diğerinde bölümünde uzmanlaşmış ve riskli gebeliğe bakan doktor oluyor yani daha bilgili 🍀