Uyumsuzzz Merhaba hanımlar 19. Haftadayım detaylı ultrasonu devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum fakat nasl olacak kadın doğuma randevu alacağım o mu beni yönlendiricek? (Özel hastanelerde nasıl oluyor?)
Ekose9 Uyumsuzzz ben özele gidiyorum kendi doktorum var 20.haftada detaylı ultrason yapıcaz dedi. Geçen hafta aradım hastanemi Medicana izmir hastanesine gidiyorum detaylı ultrason randevusu almak istiyorum doktorum şu kişi dedim hemen oluşturdular
Sulee_ Uyumsuzzz özelde direk detaylı deyup randevu alıyorsunuz devlette kadin doğuma gidip onlar sizi yönlendiriyor ben 1 ay uğraştim devlette randevu almak icin artık pes edip özelde randevu aldım haftaya gidecegim
Demetslt Uyumsuzzz doktora muayene ol ardından detaylı icin sana gun vericekler ona gore hareket edersin
Ayse2011 Uyumsuzzz vallahi 1 ay uğraştım saçma sapan devlette olmadı ordan oraya ordan oraya gitmekten bezdm bide sıra yok zaman geçiyor onlamı uğraşıcam dedim en son gittim özelde kendi doktoruma yaptırdm 500 tl verdim perinatoloğ bakıyor 40 dk kadar helal olsun boşa 1 ay çile çekmişim dedim.
Uyumsuzzz Ekose9 anladım özel hastanelerde kolay oluyor o zaman fiyat nedir ortalama sizce bilginiz varmı
Uyumsuzzz Sulee_ ciddi misiniz bende randevu alamayacağım o halde 😒 fiyat nedir tahminen özel hastanede
Sevgi_123 Uyumsuzzz Hastaneden hastaneye değişiyor fiyatlar canım 600 de var 1500 e gideni de duydum 400 de duydum
Cennet-polat Uyumsuzzz bı 20dakka faln sürüyor bebek hareketliyse uyumuyorsa çabuk bitiriyolar ama sizin daha 24hftaya kadar zamanınız var devlete gidip randevu almayı deneyin durumunuz müsait değilse baktınız olmuyor ozelleri araştırıp oraya randevu alabilirsiniz bence en ideal 22 hafta
Uyumsuzzz Ayse2011 doğru diyorsunuz aslında parayı veren düdüğü çalıyor devlette malesef çok zor oluyor normal randevu bile alamıyorsun şu anda yok mesela ben nasl alıcam onu düşünüyorum vakit geçmeden 🤷♀️
Aysem3338 Uyumsuzzz herşeye bakıyorlar böbrek safra kesesi karın kafanjn için beyin ayak el kalp aklına gelen herşeye bakılıyor
Ayse2011 Uyumsuzzz yani demem o ki bazen boşa çabalamaktansa paramla işimi çözerim daha iyi. Düşüncem hani devlet ya sigortamız var ya yararlanalım dedim bi işe yarasın dedim ama nafile paran varsa değerin var tamda o zamandayız vallahi net.