Tgcycl yap mutlaka biri kadın için yumurtayı geliştiriyor sağlıklı yapıyor diğeri de erkek icin eğer ovulasyon görüyorsan eşine mutlaka bol ceviz çekip valla karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı ac karnına bol su ile çiğneyip tmyutsun biz bunu deneyeme kadar çok ovulasyon gördük test öncesinde de test kullanırken de ama test le daha knatikli geliyor bana ayrıca evet 10 gün içinde 2 2 dört kez oldu arada gün koyduk ve sonuç aldik darısı size tabiki. Sitres oluyosan kullanma ilişki gününü ayarlarsın ben erken ovulasyon goruyodum adetin 10 cü günü yani 7 gün regl bitminden 3 gun sonra ovulasyob gormeye başlıyorum oiki de 10 gun gorup bi kac gun ara ike denedik oldu bitti🌸 ovulasyo n kiti olmadsb vi ay denerdik🤦♀️bilmemek ne kotu insan o zaman fiziksel ve ruh olarak cokuyio bekleyis icine giriyo ovulasyon bitince iliski nadiren oluyoduncunku heves kalsin yoksa isteksiz olur bunu da ayarlamak gerekiyor doktorum dedi ki ilişki öncesi güzel olsun aceleye getirmeyin müzik acın dans edin heyecan gelsin aceleye olunca erkektekihucreeler de aktif olmuyormus. 😊 kucuk ama hos davranislar guzel yaklasim hep olnali gergin olup deneyince zaten olmuyor bizzat yasadim bunlari.once kârı koca kafa rahat tutucak ki hormonlar guzel işlesin sonucu guzel olsun