Bsmlh Suzii-90 bere takma kuzun artık beyın üstü kapanacak ya hava alsın battaniye bende örtüyorum bebekler sıcağı sevse bugun pazara gittim biliyormuşsunuz bir cesaret😁 cok iyi geldı hem bana hem kıza temız hava uyudu
Suzii-90 Bsmlh git canim bizde çıktık koye gittik gecen sonra bursaya gittik bi türlü oluyo hem bize de değişiklik oluyo Tamam canim bereyi takmam artık
Eceee7 Bsmlh cok yorgunum.bu konuda canim maddi manevi tükendim 40 i çıkınca gideyim annemlere o gitmiyorsa diyrm git diyr sen küçücük çocukla nereye gidiyorsun demiyr.bu adam annesi ile.kanli bicakliydi beddualar bile etmişti kadına 33 gundur dili tutulmuş gibi ne bi yemek yap ne şunu yap diyr ne baska bisey peşinden koşuyor kahvaltıya gel yemeğe gel masaya oturtana kadar 5 kez yanına gidiyr .sıfır uyku ile kahvaltı yemek hazırlayan benim peşinde koşup sofraya o oturuyr o o sofraya oturunca boğazımdan bi lokma gecmiyr yemek yiyemez oldum mama 120 ye çıktı bir kaç gündür ve sagamiyrm fazla sut yok çocuk emiyor bırakıp agliyr sut yok diye
Suzii-90 Eceee7 git kuzum annene biraz toparlanirsin süt için dinlenmek lazım sen niye bu kadar paraliyosun kendini yaa kendi yemeğini yap ye sofra falan hazırlama kimseye zaten uykusuz uykusuz ayakta durmaya çalışıyoruz bide millete iş yapmaya uğraş bosver ye yemeğini otur aşa bebisi uyutunca sende uyu gerisini salla gitsin elbet gidecek evine yani hemen pes etme ama kendini de o kadar yorma dinlenmeye çalış süt için önemli dinlenmek bebeğini kendini düşün ama kaynana için yuvanida yıkma biraz uzaklaş toparla kendini tek başına bebek bakmak kolay değil git dinlen biraz sende
Bsmlh Eceee7 ben gibi oldun sende cnm benımde oyle oldu bubda inşallah düzelir cnm ya cok üzüldüm bu erkekler hep annecı değişmezler kuzum yapamıyorum de cekıl dıcem sen ac kalırsın
mervegnr Eceee7 tsh serum değeri ilk yazdığım canım, başka bir değer çıkmıyor. küvezde 5 gün kaldı, 5 gündür evimizdeyiz.
mervegnr Eceee7 sana danışmak istedim bide. besleme konusunda napıyosun, sürekli emzirme mi yapıyordun, ben neyi nasıl yapacağımı şaşırdım. gece mesela uyuyor, arada aranıyor emziriyorum, yetip yetmediğini nasıl anlarım, fikrine ihtiyacım var😊
Eceee7 mervegnr sevindim canım kuvezden çıkmasına. Doymayinca agliyr huysuzlaniyr canim bide kakasi çişi nasıl her altını açtığım da mutlaka yapmis oiuyr gunde ne az 3 4 kaka yakıyor. Doktorlarda gunde beş kez çiş yapıyorsa doyuyirdur diyr.her istediğinde veriyrm ben basta da 2 saati geçirmemeye çalıştım şimdi 3 saatten fazla uyuduğunda kendim uyandiriyrm gece
mervegnr Eceee7 şuan günde 1kere kaka yapıyor, 5 6 kere çiş oluyordur. Bu gece sağmadım emzirmeyi deneyim dedim olmadı, uyanmadı da. 2saatte bir kendi sütüm, sonraki saat mama veriyorum. sütüm anca yetiyor. ilk 1 ay sanırım böyle gidicek, sonra kendi gücüyle emer inşallah 😊
Eceee7 mervegnr kuzum ya daha emme refleksi tam oturmamistir bende mamaya başladım hem eskisi gibi sut yetmiyor hemde sarılık için veriyrm .toparlarlar inşallah minik kuşlar kilosu ne nasil suan
mervegnr Eceee7 bizde de sarılık var oyuzden riske atmamak için mecburi veriyorum. şuan 2550 kilosu. sizin kız nasıl 😊
Eceee7 mervegnr canim.bizim kiz da 2560 gr dogmustu en son 3200 gr di cuma günü kontrol var 40i ctesi çıkacak 3500 olmustur diye umut ediyorum büyüdükçe bakımı daha kolay oluyr küçükken banyo yaptırmaya korkuyrdum
Eceee7 Bsmlh kendime yapıp yiyip çekiliyorm bir kaç gündür kuzum annesi gidecek mi diye beklerken haftaya babasi da gelecekmis kurban bayramına kadar gitmeyi düşünmüyorlar anlaidm benim analık iznini birlikte geçirecekler madem bu kadar uzun kalacaksınız bari analık izni bitimine gelinde yarim gün çalışma hakkımı degerlendireydim diyrm bu kadar sıkıntıya katlandigima değerdi.
mervegnr Bsmlh 10 günlük canım, 2500 doğum yaptım, 2370 taburcu olduk. şükür süt ve takviye mama iyi geldi. sütümü sagiyorum çok fazla yok, bi tek yoran o 🙃🤲
Bsmlh mervegnr bende 2600 dogdu sarılık vs oldu 2460 hastaneden çıktı sütüm 30 20 cc kadar hep evolvia mama verıyorum suan 52 günlük 47 günlükken 4080 geldi ama 4000 sayalım dedi dr azmı aldı diye dert yapıyorım
mervegnr Bsmlh Maşallah canım o günleri görmüşüm. bende bi olsam okadarlık😊 benimde sütüm sen gibi canım, çıkanı veriyorum napalım nasip. mama golden goat kullanıyorum bende. ilk zamanlar besleme için nasıl yapiyodun canım ağlayınca mi saatli mi. tecrüben bana destek olsun 😊
Bsmlh Suzii-90 kuzum nasılsın sana birşey sorcam 2460 hastane cıkısımız ya bızım 2600 dogdu 47 günde 4080 ölçüldü ama 80 düştü 4000 dedi azmı nirde gaz sancısı oldu antibiyotik yüzünden napsam sence
Suzii-90 Bsmlh kuzum masaj yap gaza en iyi gelen şey masaj ve ayaklarını karnına ittir karnına sırtına masaj yap bizimki de 5 gün oldu kaka yapmadi 2 gün daha yapmazsa dr gelin dedi d vitaminini kesti bide günde 3 kere saf zeytin yağı 1 çay kaşığı insallah ise yarar yaa valla bokunu bekliyoruz resmen 😬🤦♀️
Bsmlh mervegnr ağlayınca degıl cnm zaten sarılık vardı hep uyudu cok içerse mama ¾ saate bır ama az ıcerse 2 saatte bır kaldırıp verıyordum 30 günden snr kendı kalkmaya başladı canım ben evolvıa kullanıyorum
Bsmlh mervegnr görürsün canım hıc üzülme ooo daha nıce güzel günler gorursub benım bebegım hasta oldu hava aldı sımdı antıbiyotık alıyor hersey geçip gidiyor
Bsmlh Suzii-90 ben günde 2 kez zeytınyagı verıyorum kuzum ya bende aksam masaj yaptım oyle geçti ek bişi bapsam dedım d boranın devletınse yapıyor ben o yüzden bigaia kullanıyorum benımde kaka dün hariç hergün 6/7 kez yapıyor içtiği mama hep gidiyor kilosu düşğk sanki ya taktım sımdı kılosuna