Bsmlh Suzii-90 ben günde 2 kez zeytınyagı verıyorum kuzum ya bende aksam masaj yaptım oyle geçti ek bişi bapsam dedım d boranın devletınse yapıyor ben o yüzden bigaia kullanıyorum benımde kaka dün hariç hergün 6/7 kez yapıyor içtiği mama hep gidiyor kilosu düşğk sanki ya taktım sımdı kılosuna
Suzii-90 Bsmlh bende verdim bugün canim 2 kez ama hergun vermicem gerek yok 3.gune kadar yine yapmazsa o zaman veririm sende surekli verme yapmazsa verirsin benim normalde 2 3 günde 1 yapiyodu ilk defa böyle uzadı onu da yaptı çok şükür bende rahatladım 😬 D vitamini devletin canim evet dr a sorduk bugün yapamayınca d vitaminini bırakın dedi o da dün vermedim bugün de gece yatarken vericem bidahakine de d vitamini yazdiricam monovit bizimki sağlık ocağı verdi
Suzii-90 Bsmlh canim 1 buçuk kilodan fazla almis niye bu kadar takıyorsun aylık 500 gr zaten çok kilo alınca ne oluyo ki bu kadar kafaya takma demek ki çıtı pıtı bir kız olacak sanki kilo çok iyiymiş gibi sismesini mi istiyosun çocuğun
Bsmlh mervegnr görürsün canım hıc üzülme ooo daha nıce güzel günler gorursub benım bebegım hasta oldu hava aldı sımdı antıbiyotık alıyor hersey geçip gidiyor
Bsmlh Suzii-90 evet onu ben hıc kullanmadım dr onermedı bıgaıa içinde var zeytın yağı ben arada verıyorum bıgaıa iyi geliyor cnm sen su içiriyormusub mama yiyor kuzun
Suzii-90 Bsmlh yok canim kiloyla hastalığın ne alakası var bağışıklığı güçlü olsun yeter alması gereken kadar kilo alır o merak etme herseyi kafaya takma
Suzii-90 Bsmlh mamayi zaten suyla yapıyoruz diye su vermiyorum canim bide ben biraz daha sulu yapoyorum örneğin 2 ölçek 60 ml şu işe ben 80 su koyuyorum kabiz olmasın diye
Eceee7 mervegnr canim.bizim kiz da 2560 gr dogmustu en son 3200 gr di cuma günü kontrol var 40i ctesi çıkacak 3500 olmustur diye umut ediyorum büyüdükçe bakımı daha kolay oluyr küçükken banyo yaptırmaya korkuyrdum
mervegnr Eceee7 Maşallah kuzuya 😊 büyütmüşün sen kızçeyi🤲🧚🏼♀️ tsh testi öncesi doktor size omega 3 önermedi dime canım, dikkatimi çekti de. bana 1 hafta kullan, sonra tahlil yaptır dedi. Acaba onun etkisi olurmuydu doktoruna danışırsın olmadı.
Eceee7 Bsmlh kendime yapıp yiyip çekiliyorm bir kaç gündür kuzum annesi gidecek mi diye beklerken haftaya babasi da gelecekmis kurban bayramına kadar gitmeyi düşünmüyorlar anlaidm benim analık iznini birlikte geçirecekler madem bu kadar uzun kalacaksınız bari analık izni bitimine gelinde yarim gün çalışma hakkımı degerlendireydim diyrm bu kadar sıkıntıya katlandigima değerdi.
Bsmlh Eceee7 haklısın kuzum ya tüh banada var kurbana benımde aıle gidicez diye tutturdu bende ınadım ınaddır yok dedım bızde lımonıyız
Eceee7 mervegnr yok canim vermedi cuma tekrar tahlil alacak sorarım evet çok hızlı kilo alıyorlar seninki de bi bakmışsın 600 700 gr almis olacak yeter ki aç kalmasın.
mervegnr Eceee7 2 saatte bir alarm kurulu aç kalmaması için elimden geleni yapıyorum. Uykusuz geceler onun için 🧚🏼♀️💜😊
Eceee7 mervegnr ayy benim minik kuş alarma gerek görmedi basıyor ağidi acıkınca hayirlisi ile biraz toparlansalardi daha kolay olurdu bakimi
Eceee7 mervegnr seninde kiz bebis demi adı ne sordu isem de kusura bakma daha önce kafam dolu unutuyrm hep💕😊
mervegnr Eceee7 acıkınca aranıyor agliyo da bazen uykusu tatlı geliyor, takip etmek için alarm iyi geldi bana😁
mervegnr Eceee7 kız canım. sormuştun ama olsun durumunu biliyorum, okuyorum yazdıklarını. Allah yardımcın olsun, gönlünü ferah tut. Elif Sare ismi 😊
Eceee7 mervegnr doğru ya adasimdi😊 kayinbaba da geljyr canim en az bi ay daha burdalar dua edin benim için kafayi yememek elde değil.digrr kızlar ile ins buluştuk sende varsa gel .