Bsmlh Kubbb denedım cnm yok artmadı ılk arttı gibi oldu yok ama @Suzii-90 aldı onun arttı kuzum dene istersen ben bıraktım artık boşa içtim diye
Bsmlh Eceee7 kuzum nasılsın nasıl oldu bebıs benım canım cok sıkkın @Suzii-90 @Sermec27 kız iyleşti ama bu sefer burun sinüzite dönmüş
Eceee7 Bsmlh gecmis olsun canim bizim de uzamış sarılık ve tiroit yüksekliği cikti haftaya bi daha bakacaklar yine yüksek olursa eğitim araştırmaya sevk edecekler 😔 bu kızlar nazlı mi sanki seninkinin adı ne canim
Bsmlh Eceee7 Yüsra kuzum adı anlamadım gitti gözüm gibi bakıyorum uyanıyor yelegını eksık etmem büyügü grip bulaştırdı cocuk doğrulmuyor daha 4 kılo yenı olmus antibiyotik verdıler ölcem kahrımdan ya senınkının adı ne kuzum
mervegnr Eceee7 benim kızda da tiroit yüksekliği çıktı canım, doktor omega 3 verdi, 1 hafta sonra tekrar kan vericez, İnşallah hayırlı sonuçlar alırız 🤲
Eceee7 Bsmlh kuzum ya inşallah çabucak toparlar benimki ece canim .benimkide 32 günlük oldu bugün 3200 gr olmus kilosu da .yüzü hep.sivilce kırmızı.kirmizi bide bu ara.cok kusuyor dun gece hic uyumadi .burasi.cok sicak canim ben nasıl giydirecegimide bilemiyrm usurmu terler mi diye
Eceee7 Bsmlh sen güçlü dur canim bak ben bu süreçte ayrılmayı dusunuyrm o kadar üzüldüm yıprandım ki .sütüm azalmaya başladı mamayi artirdim yemek düzenim alt üst kendi evimde.mutfagima doğru düzgün giremez oldum bi odaya hapsolmus gibiyim .yine ayakta durmalısın diyrm sende öyle yap çocukların senden destek alacak
Bsmlh Eceee7 canım terlemez cunku derlerkı ufak bebek yaprak kıpırtısından alırmış rüzgarı yüzü temızlenıyordur benım 40 gün sürdü
Bsmlh Eceee7 sakın ayrılmayı düşünme cnm hepsi geçicek emin ol bende ilkinde yasadım bu düşünceleri cektim gittimde sakın yapma bu hata olur evet yasadıkların anlatmadıkların vardır cnm haklısındır kendınce ama sakın fevri karar verme
Eceee7 Bsmlh canim lohusaliktan öte bisey bizim ki 5yildir yıldım bu süreçte zirve yaptı artık mücadele etmeyecem zaman Ne gösterir bilmiyorum ama olmasa da umrumda olmaz biri artik
Bsmlh Suzii-90 kuzum zaten yıkayamadık cocugu hastaydı dr ısın vermedı tam basladık sünizti dedi inan var ya kafayı yıcem iyi edemedim cocugu doğumdan kalmıs bırde hastalanınca kalmıs bırlesmıs hep kuruluyorum bu havada havlusunu ısıtıyorum o derecedeyim düşün
Suzii-90 Bsmlh kuzum bende aynı havalar bi türlü normale dönmedi hala bere takıyorum evde kalın battaniye örtüyorum korkuyorum usutecek diye 😬
Bsmlh Eceee7 benımde aynıydı bırıkmıstı cnm sahası vardı emın ol ama bak ben kazandım lütfen iyi düşün
Bsmlh Suzii-90 bere takma kuzun artık beyın üstü kapanacak ya hava alsın battaniye bende örtüyorum bebekler sıcağı sevse bugun pazara gittim biliyormuşsunuz bir cesaret😁 cok iyi geldı hem bana hem kıza temız hava uyudu
Eceee7 Suzii-90 oyle görünüyor canim bugun sinir krizi geçirdim resmen o amaçla gelmis böyle giderse başaracak burda en büyük suçlu eşim benim gözümde
mervegnr Eceee7 0.468 yazıyor canım, sizin ? st4 1.51 miş. Tam anlamlarını da bilmiyorum ama haftaya öğrenirim doktordan bakim. pek araştırıp moralimi de bozmak istemiyorum. gereksiz bilgi çok oluyor nette.
Suzii-90 Eceee7 canim eşin göndersin artık düzgün bi şekilde konuşup olan çocuğa olacak ara yerde varsın gitsin evine artik madem öyle
Eceee7 mervegnr st4 1.14 bizim canim bide tsh var 7.5 o önemli olan o kac senin e nabizdn görebilirsin kuvezde mi hala kac gun oldu
mervegnr Eceee7 tsh serum değeri ilk yazdığım canım, başka bir değer çıkmıyor. küvezde 5 gün kaldı, 5 gündür evimizdeyiz.
mervegnr Eceee7 sana danışmak istedim bide. besleme konusunda napıyosun, sürekli emzirme mi yapıyordun, ben neyi nasıl yapacağımı şaşırdım. gece mesela uyuyor, arada aranıyor emziriyorum, yetip yetmediğini nasıl anlarım, fikrine ihtiyacım var😊
Bsmlh Suzii-90 kuzum nasılsın sana birşey sorcam 2460 hastane cıkısımız ya bızım 2600 dogdu 47 günde 4080 ölçüldü ama 80 düştü 4000 dedi azmı nirde gaz sancısı oldu antibiyotik yüzünden napsam sence
Eceee7 Bsmlh cok yorgunum.bu konuda canim maddi manevi tükendim 40 i çıkınca gideyim annemlere o gitmiyorsa diyrm git diyr sen küçücük çocukla nereye gidiyorsun demiyr.bu adam annesi ile.kanli bicakliydi beddualar bile etmişti kadına 33 gundur dili tutulmuş gibi ne bi yemek yap ne şunu yap diyr ne baska bisey peşinden koşuyor kahvaltıya gel yemeğe gel masaya oturtana kadar 5 kez yanına gidiyr .sıfır uyku ile kahvaltı yemek hazırlayan benim peşinde koşup sofraya o oturuyr o o sofraya oturunca boğazımdan bi lokma gecmiyr yemek yiyemez oldum mama 120 ye çıktı bir kaç gündür ve sagamiyrm fazla sut yok çocuk emiyor bırakıp agliyr sut yok diye