0znur Ben çok az yaşadım 1 gün sadece Birde doguma 2 gün kala şiddetli oldu. Bu kadar az yanmaya kel olmaliydi. Baya baya saçlı doğdu 😅
ayseyilmazzzz6161 Mucizemm02 Mucizemm02 aynen canım benim de 30 küsürlü haftalardan sonra yanmaya başladı 😂
mucizemsin-21 ayseyilmazzzz6161 beeeen 🖐 ilk oğlumda doğuma gidene kadar mide yanmam hiç geçmedi banada öyle dediler sandımki kapkara saçlı olcak ama kel doğdu oğlum😂
Gull_94 ayseyilmazzzz6161 ben dogmusum mesela😂annem en cok mıde yanmasından yakınmıs ama saclarım cokkk azmıs gatta sac bıle degıldı sapsarı tuy du onlar der 😂
Merveee34 ayseyilmazzzz6161 kesinlikle 🤣🤣 ama hep hayalimdİr saçlı bir bebek doğurmak kapkara saçlı 🤣🤣🤣
Arifcaninannesi ayseyilmazzzz6161 oglum simsiyah sacli sogdu ve bir kere bile midem yanmadi bu oglumdada yanmadi bakalim sacli olacakmi buda
Filiz161 ayseyilmazzzz6161 alakası yok bence ilk gebeligimde 4. Aydan sonra hep yandı midem oglumun saçı da pek yoktu şimdi ikinci gebeliğim bunda daha çok yanıyor 6 şişe gaviscon bitirdim bakalım bu nasıl olacak
hulya4627 ayseyilmazzzz6161 mide yanması hiç yaşamadım nasıl bişi olduğunu bile bilmem kızımın saçlarının maşallahı vardı 🤗
esra556141 ayseyilmazzzz6161 bebek kesenin içinde kesedeki saçın mideye ne gibi bi etkisi olabilir mantiken cocuk midenin içinde mi ki 😄 hormonlardan dolayi mide kapağının gevsemesiyle mide suyu yemek borusuna kaçtığı icin oluyomus mantıklı ve bilimsel aciklamasi buymuş
Aybuss Mide yanması Bebeğin mideye uyguladığı baskıdan mide kapakçıpında sızmaya yol açar o yüzden mide yanması olur.. Elinizin Altında Google var Bu uygulamanın blog yazıları var uzmanlar anlatmışlar Okumakta fayda var…
ayseyilmazzzz6161 Aybuss yaaa gerçekten mi iyi oldu söylediğiniz bilmiyordum.!! Bu kadar insanın da telefonunda google yoktu ondan başlık açıyorlar sürekli. Burda açılan başlıkların sebebi insanların fikirlerini almak bilgi alışverişinde bulunmak. Biz de biliyoruz heralde.
feyzaa34 ayseyilmazzzz6161 batıl inanç ben 30. Haftadan sonra geceleri mide yanmasından uyuyamazdım kaç gece oturdum ağladım rennie salatalık hiç işe yaramamıştı sonuç???? Kızım kel doğdu 20 aylık şuan hala az saçı var eğer böyle bişey gerçek olsaydı benim kızım rapunzel olurdu o kadar mide yanmasına☹️🥺🥺
EymenAli21 ayseyilmazzzz6161 sanki midemde alev topu var çok çekiyorum yanmadan karın buyudugu için baskı yapiyomus ondan dolayı oluyomus bide gece özellikle bisiler yiyip yatmayın diyolar gündüzde yemekten sonra yürüyün diyolar yatmayın hemen duyoler soda içerek rahatlıyorum bende geciriyo o biraz
Dmrhzn O değilde öldüm mide yanmasından gebeliğimin başından beri var 20 haftalık oldum şuan bu ne zamana kadar sürüyor bilgisi olan var mı