Eminos123 ayseyilmazzzz6161 dr.zahide kucuk buna aciklama yapmisti mide rahim farkli yerlerde alakasi yok diye hic midem yanmadi bebegim sac olarak dogdu 😂
gullcannn ayseyilmazzzz6161 Batıl inanç tabiki ama arada denk geliyor tutunca dilden dile dolasmis. Benim ilk haftalardan itibaren midem çok yandı o dönem bebeğin tüyü bile olmuyorki. Değişen hormonlarla falan filan bunlarla alakali
ayseyilmazzzz6161 Aybuss yaaa gerçekten mi iyi oldu söylediğiniz bilmiyordum.!! Bu kadar insanın da telefonunda google yoktu ondan başlık açıyorlar sürekli. Burda açılan başlıkların sebebi insanların fikirlerini almak bilgi alışverişinde bulunmak. Biz de biliyoruz heralde.
gmzdrn Artan hormonlar ve büyüyen bebeğinizle birlikte büyüyen rahminiz mideye baskı yapacağından yanma oluşuyor. Saç falan dinlemiyor sevgili anneler ☺️ Büyüklerimiz hep öyle diyor ama alakası yok🌸
Minigimm0611 ayseyilmazzzz6161 Alakası yok ne yazıkki mide kapakcıgının gevsemesinden dolayı olan bişeymiş o midedeki asit sızıntı yapıyomus bu sebepten dolayı. ben arastırmıstım cnm cünkü benım yanmam 3.ayda başlamıstı daha.