ayseyilmazzzz6161 Kızlar hamilelikte mide yanmasını bebeğin saçlı doğacağına işaret ediyorlar. Gebelikte mide yanması yaşayıp da saçsız doğuran var mı? Batıl inanc mı sizce
Esra_42gunindi ayseyilmazzzz6161 mide yanması değil de mide bulantısının saçlı olacağından dolayı olduğunu duymuştum 😂
Kdk ayseyilmazzzz6161 bebiş kesenin içinde olduğu için saçlı olsun olmasın mide bulantısında herhangi bir etkisi olmadığını okumuştum 😊
Merveee34 ayseyilmazzzz6161 3 hamileliğimde de midem alev alıyordu resmen ilki kel 2. Ve 3 bikaç saç teli vardı 🤣
ayseyilmazzzz6161 vuslat_ekimde ben de aşırı merak ediyorum valla 😂 kimin saçlı bebeğini görsem hamileyken midem çok yandı diyor. Ama sarışın saçsız bebeği olan hamilelerin midesi yanmadı mı acaba kafamda deli sorular😂😂😂🤭🤭🤭
vuslat_ekimde ayseyilmazzzz6161 valla annemde kardeşimde çok yandı der gerçekten o çok saçlı doğdu bende yanmamış benimde fena değilmiş saçlarım ama bilemedim 😀
Senadalmiss Evet bunu hepimiz yaşadık kızlar ama araştırmalarıma göre hamilelikte mide yanması değişen hormonlar ve midenin hazmetmesi zaman aldığı için yanma oluşuyor bebeğin saçıyla alakası yokmuş ☺️
Hiranurecrin ayseyilmazzzz6161 Iki hamilelik geçirdim ikisinde de ekşimelerden illallah ettim ama kızlarım 1 yaşına kadar bildiğin keltoştu 😂😂alakası yok diye düşünüyorum
BusraUras ayseyilmazzzz6161 bizim büyüklerimizde hep böyle diyor ama tıbbi olarak bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığı için oluyormuş. Bebişinizin hareketlerini takip edin en çok hareket ettiği zaman yanar mideniz.
Mucizemm02 ayseyilmazzzz6161 halk dilinde evet öyle diyorlar hurafe yani. Bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor bu da mide yanmasını beraberinde getiriyor. Bu benim 2.gebeliğim ilk gebeliğimde midem yanıyor diye ağladığımı bilirim ilaç bile fayda etmiyor bir zaman sonra özellikle son haftalarda gel gör ki kızım kel doğdu 😂
ayseyilmazzzz6161 Mucizemm02 Mucizemm02 aynen canım benim de 30 küsürlü haftalardan sonra yanmaya başladı 😂
Lokumunannesii ayseyilmazzzz6161 kızım da acayip yanıyordu ama öyle böyle değil öyle pek saclı da doğmadı
Dilekcnkn ayseyilmazzzz6161 genelde öyle derler bebeğin saçı çıktığı için miden bu kadar yanıyor derlerdi bunla da bağlantılı olabilir ama bilemedim tabi ☺️
ebdk Benim ikisindede esit derecede yandi bir kel biri bol sacli Bir arkadasim mide yanmasından kullanmadığı ilaçlar kalmadı kel.cocuk doğurdu Başka biri normal mide yanmasi yaşadı sırma saçlı doğdu
Merveee34 ayseyilmazzzz6161 kesinlikle 🤣🤣 ama hep hayalimdİr saçlı bir bebek doğurmak kapkara saçlı 🤣🤣🤣