Ceylanarsln 0012345678900 korkmayin lutfen bazi gereksiz doktorlar var direk bastan kendini belli etmis siz sadece atres yapmayin o doktoru da birakin benim ilk gittigimde 24 cikti 2 gun sonra 70 oldu sonra 450 oldu suan 16 haftalik olucaz kizimla insallah bol bol dua edin stres yapmayin sizde cok erken fark etmissiniz 6 hafta dolmadan da doktora gidip kendinisi strese sokmayin
Aylinsemih EymenAli21 benim deha müzik uygulamam var ordan indirdim şöyle yaziyor dualıninni sakinleştirici dualı ninniler (3 ninni bir arada )17 dk süresi sözleride allahın güzel kulu diye basliyor
Aylinsemih EymenAli21 birde bende dualı ninni 4 var o daha kısa bu öbürüne gore daha güzel en çok bunu dinleniyorum şimdi farkettim yanlışlıkla öbürünün ismini yazmisim
CananDmrkle Dmt58 yusuf, meryem surelerini dinletiyorum bazen de sakinleştirici müzikler genellikle kendim konuşuyorum hikaye okuyorum😊
_hamisanne 0012345678900 şu an 6+2 ama hala gitmeidm doktora 4 haftalik gittim kese yoktu haftaya gidicem umarım kese vardır ❤️
0012345678900 _hamisanne ayyy hafı inşallah güzel haberler verirsin inşallah allahımmm bnmde 4+3 allahım bütün isteyen kadınların kucaklarına almalarını nasip etsın bebişlerini 😁 işin ilgincı ben bekarken hiç istemiyordum bebek hıccc bn yapamam edemem annelık benlık degıl derdım ama evlendım 9 ay sonra hamıle oldum ve hamıle kalamıyorum dıye aglıyordum artık
Makbuleee _hamisanne bazen 6. Haftada da kalp sesi duyamıyorlar doktorlar küçük oldukları için gücü yetmiyor bencede 7. Haftada bir kaç gün geçsin 8. Haftaya yakın gidin endişelenmemiş olun en azından kalp sesini de duymuş olursunuz sağlıkla gelsin dünyaya
Linaaaaaaa Dmt58 Kuran-I Kerim bence ruhsal huzuru olarak aşina olması açısın dan çok güzel bişey ben dinletiyorum bazende kendim okuyorum ❤️ Hatme başladım İnşaAllah yavrum doğana kadar bitirmeyi planlıyorum ,hayırlısı 👼🏻
Papatyadelisi Dmt58 eşim evde piyano çalıyor klasik müzik hergün ve 8 aydır eşimin elinden piyano eşliğinde klasik müzik dinliyor baya etkilide🙏🏼🧿♥️
Sumos12 Ben genelde konuşuyorum bebeğimle bi de kuran-ı Kerim dinletiyorum ilahi dinletiyorum şarkı da dinletiyorum her şeye alışsın istiyorum :)
Teacher-mom Dmt58 mozar effect dinletiyorum 😃severimde Mozart’ı klasik müziği oğluşum olmadan öncede çokça dinlerdim