Elifvolkan2202 _hamisanne bu sureyi ben şey diye duydum çocuk karnında hareket edince elini karnına koyup okumalısın diye
Dmt58 Mozart , Yusuf süresi ve Meryem süresi dinleticem inşallah bol bol . Hepimizin bebekleri güzel huylu , zeki , güzel ahlaklı olur inşallah. 😊😊
Kayasbht elisam1206 bir şeyle uğraşırken iş yaparken vs kuran dinlemek pek uygun değil sanırım saygı açısından ama siz yine bir araştırın emin olmak için 😊
Mom726272 Kayasbht gerçekten öyle mii bende mutfakta iş yapıyoorum mesela bakara yada kıyamet suresi var şuan listede onlardan birini açıp hem dinleyip hem işime devam ediyorum kulağım onda zaten sakıncası ne ki
Eylulunannesi-2 Dmt58 valla özellkle arada bebek için meryem suresi dinletiyorum. Kendm de genel olarak yemek yaparken falan müzik dnlyorm onları da duyuyor tabi :) yani hersey den biraz var.
Kimkibu Dmt58 mozart dinletiyorum yusuf meryem surelerini açıyorum bazende rahatlatıcı hamilelik müzikleri var onları dinliyoruz minnağımla birlikte😊 birde akşamları babası konser veriyor onu dinliyor minnoşum😂😂 ona zor katlanıyoruz işte 🙈😂
Elo_35 MinikKalbimmmm kulaklık mı koyuyorsunuz karnınıza yoksa normal telin sesini açıp mı yapıyorsunuz
MinikKalbimmmm Elo_35 ben tv den açıyorum direkt. Bazende odada işim varsa telefondan açıyorum sesini açıyorum. Özellikle karnıma koymadım hiç🥰
Aylinsemih EymenAli21 benim deha müzik uygulamam var ordan indirdim şöyle yaziyor dualıninni sakinleştirici dualı ninniler (3 ninni bir arada )17 dk süresi sözleride allahın güzel kulu diye basliyor
Tuu66laaaayyy55 Aysun1990 bizim zamanımızda annelerimiz bu kadar bilinçli ve şanslı değilmiş şuan yaptığın gereksiz espiriyi almak isterdim fakat nereye vurduğuna bağlı .
Rabia_0703 Dmt58 Meryem Suresi ile Yusuf suresini dinletmeye gayret gösteriyorum. Mutlaka hergğm bir kerede olsa Esmaul Husna dinletiyorum. Genelde bunları dinlediğimde bedenen ve ruhende kendimi çok iyi hissettiğimi fark ettim