elisam1206 Minikcivcivv ben genelde iş yaparken ilahi falan açıyorum Meryem suresini açsam yine dinler mi acaba yoksa otururken falan mı dinletsem 🤔
Kayasbht elisam1206 bir şeyle uğraşırken iş yaparken vs kuran dinlemek pek uygun değil sanırım saygı açısından ama siz yine bir araştırın emin olmak için 😊
MinikKalbimmmm Dmt58 yani ben ne dinlersem onu dinliyo bazen depresif bazen hareketli😬 ama meryem ve yusuf surelerini de açıyorum ikimizde dinliyoruz🥰
Elo_35 MinikKalbimmmm kulaklık mı koyuyorsunuz karnınıza yoksa normal telin sesini açıp mı yapıyorsunuz
minnakvearas Dmt58 Guns n roses,Metallica,queen bir de ezhel arada😂 dogdugunda farklı bir tarzı olacak😬Benim Spotify listesini ezbere biliyor simdiden😅
Ezgice0 Dmt58 Mozart dinletiyorum ama 20 dk ben zor dayanıyorum. Genelde yasin suresi dinletirim. Şimdi de yusuf suresi ile meryem suresi de dinleticem.
ATC Dmt58 valla ben ilk oğlumda sadece Yusuf suresini dinlettim gerçekten çok güzel bi benek ben Yusuf peygamberin güzelliğini aldığını düşünüyorum şimdi ki oğlumda da dinleticem
Btl_ulusal Dmt58 kendi okuduğum kuranı Kerim’i dinletiyorum bundan daha iyi gelecek bir sesin mümkün olduğunu düşünmüyorum
Wishuponastar Dmt58 beni mutlu eden iyi hissettiren şeyler dinliyorum. Yani benim modum yükselirse bebeğin de yükselir düşüncesi var açıkçası bende.
Fiknet Dmt58 mozart’ın d minör sonat yapılan bilimsel deneyde bebeklerin zeka gelişimini geliştiriyor yaydığı dalgalar beyne etki ediyormuş yani ben klasik müziği normalde de çok seviyorum o yüzden yatmadan önce kitap okurken kızıma da onu ya da Mozart’ın diğer parçalarını dinletiyorum zira yaydığı dalgalar bakımından diğer klasik müziklerden farklı ve yararlıymış.