tlnnlt Bebegimibekliyoruz benimde 1 hafta öncesine kadar hiçbirşeyim yoktu kasık ve bel ağrılarım başladı 😔 10 haftalık oldum aynı zamanda
Denizyildizii Cilekkz-22 evet 12. Haftama kadar çok bulantım oldu. 12 den sonra sadece sabahları olmaya devam etti şuan 15. Haftadayım sabah bulantıları devam ediyor. Salı günü nasipse cinsiyetini öğrenicez bakalım 😊
birceefe Bebegimibekliyoruz 11+2 tüm belirtileri dibine kadar yaşıyorum:) mide bulantısı, arada kusma, arada baş ağrısı, halsizlik, uyku, yiyeceklerden tiksinme, bazı şeyleri hiç yememe… inanın bunları yaşamak istemezsiniz çok şanslısınız maşallah 🧿😀
umudunannesiii Bebegimibekliyoruz 22+4 um bende ayniydim canım smdi oğlumu kucağıma almayı bekliyoruz 😍😍
Denizyildizii Cilekkz-22 ay inşallah 😊 cinsiyet önemli değil bi kızım var yine kızım olacaksa yine çok sevinirim yeterki sağlıklı olsun. Ama merak ediyorum çok😊
CansuDRY Bebegimibekliyoruz Hiç korkmayın, doğuma kadar bile hamile olduğunuzu anlamayabiliesiniz, büyüyen göbeğiniz dışında.😃Her hamilelik kendine özeldir.
Gamze30 Bebegimibekliyoruz o kadar şanslısınız ki. İkinciye hamileyim 9.haftadayım bulantıdam halsizlikten baş ağrısından ölücem sanıyorum. Kızımda da4 ay böyleydim bu da sanırım 4 ay sürücek. Dua edin sadece böyle olduğunuz için. Sağlıklı doğumlar😌
Mom54544 Bebegimibekliyoruz Benimde yok hiç olmadı 19+5 im hatta doktora gittiğimde hocam ben hamile değilim hiç bişey hissetmiyorum siz beni kandırıyorsunuz falan diye söylüyorum gülüyo 🤭kız niye kandirayim birlikte yaptık tedaviyi hepsinde uyaniktin hepsini gördün kannsonuclari ultrasonlar kalbi hala mi diyo evet hala diyorum inan artık eskisi gibi değilsin anne adayisin sen diyo 😊
Nundiyebiri Bebegimibekliyoruz 28 haftalıgımhiç bir belirtim yok😁 arada bir çok nadir tekme hareket siz liği yüzünden habire hastaneye gidip kalp atışı dinliyorum
Buket1906 Bebegimibekliyoruz benimde hiç olmadı belirtim arkadaşlarımın oluyordu ben üzülüyordum ahah benim niye yok Bi sıkıntı mı var diye kendimi hamile gibi hissetmedim pskolojikmen istifra edesim geliyordu 😅😅 kendi kendimi nazar ettim bu sefer de stresten tansiyonum çıktı
Minnosun Bebegimibekliyoruz masallah valla ne güzel bende öyle olsaydım halsizlik mide bulantısı koku hassasiyeti😔😔
nergiz__ Bebegimibekliyoruz Benim de öyle olmuştu ne mide bulantısı ne kusma ne uyku hali hep enerjiktim bence sevinin şanslı gruptasınız çok rahat bi hamilelik geçirdim ben 8. Aya yaklaştım çok şükür
balbocegim27 Bebegimibekliyoruz ne güzel bazen diyorum yavrum rahat dur içerde de unutuyum hamile oldugumu
Kardelenck Bebegimibekliyoruz aramızda bir hafta var 13 haftayı bitiricm bende ayni şekilde bence şanslıyız ki kolay ve güzel atlatacağız 🙏 benim tek sıkıntım sadece vücudumda kızarıklıklar çıktı ara ara kolumda ayrıca yüzüm çok sivilcelendi ergenlik döneminde bile boyle sivilce görmemiştim 🙄😔
Bebegimibekliyoruz Kardelenck sivilceler ilk haftalarda bende de oldu yüzüm kollarım omuzlarım sırt bölgem şuan geçtiler 2 haftadır yok 🤗
Kardelenck Bebegimibekliyoruz Pff sırtımda da çıktı evet benimde ama yüzüm geçmez gibi duruyor normalde senede iki üç kez adet olurum hani ondan desem normaldede çok adet gören biri değildim ama hormonlar maf etti.beni hiç suslenesim bile gelmiyor 😭😭