Burcu_NFUE Bebegimibekliyoruz oh ne güzel işte 😂🧿 vallahi çok güzel hamilelik geçiriyorsun haline şükret şanslı gebesin ☺️☺️
winteriscoming Bebegimibekliyoruz 32.haftamdayım hamilelik belirtisi olarak sadece karnım ve içerde oynayan bebeğim var 🙈🙈 hiç bir belirti yaşamadım bugüne kadar 😁
Sumeyyekaya Bebegimibekliyoruz endişelenme canım bende ilk hamileligimde senin gibiydim çok rahat geçirmiştim hamileligimi şuan 9 haftalık hamileyim bulantidan hiç bisy yiyemiyorum hatta kilo bile verdim halsizlik de cabası kızım 3 yaşında onun için ayakta kalmaya çalışıyorum esim destek oluyor sağolsun yoksa daha kötü olurdum
Sonay-34 Bebegimibekliyoruz ben bütün hamileliğim boyunca hiç kusmadım hiç başım dönmedi hatta adet düzensizliği diye gittim 2aylık hamileydim şimdi 39olduk hala hiçbiri olmadı 🧿🧿🧿🧿🧿
Kardelenck Bebegimibekliyoruz Pff sırtımda da çıktı evet benimde ama yüzüm geçmez gibi duruyor normalde senede iki üç kez adet olurum hani ondan desem normaldede çok adet gören biri değildim ama hormonlar maf etti.beni hiç suslenesim bile gelmiyor 😭😭
Bebegimibekliyoruz Kardelenck sivilceleri gördükçe iyice stres yapıyorsun bence o yüzden artıyor ben dışarıya hiç çıkmıyorum fazla takmadım belki o yüzden çabuk atlattım 🤗 inşallah geçer seninkiler de
Aslankuran 1yildirim-bebek ya benim gibi olsalardi 4.5 ay surundum basimi kaldirsam kustum kusmaktan artik bogazim yirtildi kan kusar oldum. 1 ay gecmeyen bas agrisi cektim erken dogum riskim oldu hastane koselerinde surundum baya baya cekmisim be 😅
1yildirim-bebek Aslankuran olsun sende hemn hamile kaldiğina say ben kac yılda kaldım😀😀rabbim onun mukafatıni veriyo bana😀😃😃😄
Ysmn61 Uerdem valla çok şükür inşallah doğumda böyle olur hiç birşey hissetmeden 😁😁 darısı herkesin başına 🥰
Nurayed Bebegimibekliyoruz kıymetini bil bence 🙂 12+4 ben normal hayatıma bile devam edemiyorum 😌 bulantılarım mide yanmam ve tüm gün uyuma isteğim… rahat hamilelik geçirenlere genelde erkek olur derler doktor cinsiyeti hakkında tahmin yaptı mı 😊
SuleMine Bende kendimi yanliz hissediyordum degilmisim benimde ayni sizin gibi hic belirtim olmadi vallahi keske azcik olsaydi kocama nazlansaydim 😂😂
cidolila Bebegimibekliyoruz 5 aylık oldum hiç bir sıkıntım olmadı ne bulantı ne mide yanması doktora gidince inanıyorum hamile olduğuma çok şanslıyız bence 🍀
Basak26 Bebegimibekliyoruz ben 33.haftanın ortasındayım çok şükür bende hala yok🙊 sadece 31 haftadan sonra bacağıma kramp giriyor bazen maşallah