Bebegimibekliyoruz 12+6 günlük hamileyim ama ilk baştan beri ne mide bulantısı ne halsizlik nede uyku eğilimim var hamile gibi değilim normal bir insan gibiyim 😂 artık endişeleniyorum hiç bir belirtim yok benim gibi olan annişlerimiz var mı ?
Ysmn61 Bebegimibekliyoruz merhaba ben şuan 31+1 haftalık hamileyim oğlum olucak bu zamana kadar birkere bile midem bulanmadı hiç bir belirtim olmadı karnım şişene kadar hamile değilmişim gibiydi korkma yani normal dua et şanslısın 😬😬
Evrimavsar Bebegimibekliyoruz ben de 7+3 teyim . Hiç belirtim yok .seni çok iyi anlıyorum. Ben hamile değil miyim yaa diyorsun değil mi etrafına bakıp :))
Bebegimibekliyoruz Nazli_ayar gerçekten mi ben zaten pek yemek yiyen bir insan değilim ki iştahım kesik yani günde bir öğün belki akşamları meyve o kadar
Nigarhacizade Nazli_ayar Hazz alarak yemek yemeyi çok özledim mesela😣sürekli midem bulanıyor, ara sıra sabahları çıkarıyorum. Ama en çok sabahtan akşam 9a kadar mide bulantım devam ediyor 😣yiyemiyorum hiç bir şey.
Busebse Bebegimibekliyoruz bu zamanların tadını çıkar suan 35+5 im ayaklarım şişti son aya kadar sismemisti üstüne basamıyorum karnım değil baldirlarim vs catlamaya başladı nefes darliklari sırt bel ağrısı 😂yani şuan bakınca diyorum ki başta hamıleligimin tadını çıkarsaydim keşke diyorum yataktan zor kalkıyorum suan
Aysobaciniz Bebegimibekliyoruz Allahtan ne istiyorsun bacım 🙄 bulantı kusma şişkinlik kabızlık enfeksiyon her gün serum takılıyordu bana en iyisi hiç bir belirti olmamsı inan. kanaman yoksa korkma yani hiç istemezsin belirtileri
CansuDRY Bebegimibekliyoruz Hiç korkmayın, doğuma kadar bile hamile olduğunuzu anlamayabiliesiniz, büyüyen göbeğiniz dışında.😃Her hamilelik kendine özeldir.
Cilekkz-22 Bebegimibekliyoruz 😄😄 bi yakınımın doktorunun bi lafı vardı (yanlış anlama) doktor ne yani yerlerde sürünmek mi istiyosun demişti 😄😄😄
Eylul1987 Bebegimibekliyoruz bende 8+3 deyim sizin gibiyim. Kendime nazar degdirdim sanirim iki gundur aksamlari mide bulantisiyla baya kotu oluyorum
Denizyildizii Cilekkz-22 evet 12. Haftama kadar çok bulantım oldu. 12 den sonra sadece sabahları olmaya devam etti şuan 15. Haftadayım sabah bulantıları devam ediyor. Salı günü nasipse cinsiyetini öğrenicez bakalım 😊