Songul42 haceryasar sezeryan olacam.canim evet normali o ama elimde degil vucut aliyor cokda bisey yemiyorum normalim ben basta aldım.asil kiloyu
YagmurAnnesi haceryasar Dogum zamani geldi de benim kız cok rahat herhalde gelmeye niyeti yok gibi 😂 Amin hepimiz evlatlarimizi sag salim hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah.
haceryasar YagmurAnnesi bi iki dilimde olsa ekmeksiz doyamıyorum ben ya 10 dk sonra tekrar acıkıyorum 🤦🏼♀️
YagmurAnnesi haceryasar Süt falan ic canim. Ya da meyve falan yiyerek geçiştirmeye calis. Ekmek illaki yiyorsun ama cok yememeye calisin
haceryasar YagmurAnnesi sütte içiyorum meyvede yiyorum ama en fazla 20 dk sonra karnım kazınıyor içimdeki minik bi cenevar sanırım 💁🏼♀️
Werwe haceryasar inşallah cnm faydasz seyleri yememeye ve meyve sut bol tuketiyorum ondan sanırım bide geynoferonbni ishal ypıo ondan sanırım
Edayekta haceryasar benim ikinci gebelik ve zaten zqyifta degildim belki oyuzdendir ilkinde 74le kalip 90 girdim
pnrylcn haceryasar 32 haftalik olduk bizde sabah ac karnina tartildigimda +4 tok karnina +5cikiyorum 😊 bakalim istahimin acildigini hissediyorum dogumuma kadar toplam kac kilo alicam merak ediyorum
Evrem Bende 38. Haftamdayım 6kilo aldım. Pek dikkat etmedim ama çalıştığım için hareket halindeydim kızlar. Ama kilolu hamile kalmıştım zaten iyi oldu😀
Tugba33 21 hafta 0 kilo basta verdim onlari aldim ebe bu gun anlamsizca erken dogum a yol acar en AZ 4 kilo Alman lazimdi dedi 🤔
haceryasar Tugba33 kilo veriyo olmak kötü tabi, bi yandanda bebekte gelişiyor onunda sana kattığı bir ağırlık var
Fulyag haceryasar bence ırsiliğin de payı var ben 24. Haftadayım 6.5 kilo aldım kilo almamak için çok uğraşıyorum fazla kontrollü ve kuralcıyım bol su sağlıklı beslenme ve düzenli yürüyüşe rağmen aldım yapacak birşey yok 🤷🏻♀️
haceryasar Fulyag bol su içiyorum zaten sebze ağırlıklı besleniyorum ama o yürüyüş işi bende pek yok olmicak gibi tansiyonum düşük tek başıma fazla dışarı çıkamıyorum 😑
Neres haceryasar Ben 17 kilo aldım... 2 hafta önce Doğum yaptim şimdi sadece 2 kilo fazlam var 😍 Yanı kiloların çoğu gidiyor zaten :)
haceryasar Neres doğumdan sonra kilosu üstüme yapışan insanlar var çok şahit oldum, ama sizin adınıza sevindim 🌸