pnrylcn haceryasar 32 haftalik olduk bizde sabah ac karnina tartildigimda +4 tok karnina +5cikiyorum 😊 bakalim istahimin acildigini hissediyorum dogumuma kadar toplam kac kilo alicam merak ediyorum
Tugba2727 haceryasar 29+3 haftalık hamileyim ve 7 kilo aldım şimdiye kadar. Bana göre çok deil ama benim doktorum beni diyetisyene yönlendirdi nedense
Neres Tugba2727 diyetisyen mi🤣 ben 17 kilo aldım bazıları var 25 kilo bile alıyor ;)) Merak etme kiloların çoğu gidiyor doğurduktan sonra
Werwe haceryasar inşallah cnm faydasz seyleri yememeye ve meyve sut bol tuketiyorum ondan sanırım bide geynoferonbni ishal ypıo ondan sanırım
haceryasar YagmurAnnesi sütte içiyorum meyvede yiyorum ama en fazla 20 dk sonra karnım kazınıyor içimdeki minik bi cenevar sanırım 💁🏼♀️
YagmurAnnesi haceryasar Gerci sen daha 20. Haftalara gelmemissin sanirim. Yani mumkun oldukca 20-25. Haftalardan sonra dikkat et. En cok 6. Ay ve sonrasinda kilo aldim ben
haceryasar Tugba33 kilo veriyo olmak kötü tabi, bi yandanda bebekte gelişiyor onunda sana kattığı bir ağırlık var
Tugba33 haceryasar kiloyu basta vermistim tekrar aldim kilo vermiyorum su an cok sukur bebegin gelisimi de guzel haftasina gore yemem icmemde iyi sonradan sisecegim belkide😊
ozgeya haceryasar 25+5 haftalığım. 89 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum 😁 ben de hamilelik ters etki yaptı 😄
Ozlemyilmaz ozgeya iştee istediğim cevapp nasıll oldu verebildiniz? Duyduğum bikaç hamile de vardı ama o dönem hamile olmadığımdan ilgilenmemiştim😅 insanın başına gelince anlıyor. Şimdi 22.haftadayım +10 ile yola devam ediyorum diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
haceryasar Fulyag bol su içiyorum zaten sebze ağırlıklı besleniyorum ama o yürüyüş işi bende pek yok olmicak gibi tansiyonum düşük tek başıma fazla dışarı çıkamıyorum 😑
Fulyag haceryasar doğum süreci için yararlı bir de en azından kilo alımımı yavaşlattı ama yine de alınıyor malesef tabi bir sorun olmadığı sürece yürünmeli önemli bir konu
haceryasar Neres doğumdan sonra kilosu üstüme yapışan insanlar var çok şahit oldum, ama sizin adınıza sevindim 🌸
Tugba2727 Neres aynen sonradan bunu duyan herkes saçma buldu. Ama bi kere moralim bozuldu benim yememe içmeme daha da dikkat ediyorum 😄😄 kepek ekmek felan
Tugba2727 haceryasar haceryasar hamile kaldığımda normal kilom 59 u. 7 kilo çok mu diyorum işte şuan kendi kendime. Ve 7 aylık hamileyim
Merveersoy haceryasar 36+3 haftalık oldum 56 kiloyla hamile kaldım 68 kilo olmuşum prensesimde şuan 2900 kg 🤗
Burcusrkn haceryasar aynen öyle senelerdir aynı baskı var 😁 denemediğim yol kalmadı diyetisyen ilaç vs, ama yok, ilk defa hamilelikle almaya başladım inşallah geri vermem 😄
Oglununannesi haceryasar doktor da hiç birşey demiyor ama Ramazan da çok aldım benim eşim sağolsun kendisi yesede fit kaslı kalıyor ben yiyorm alıyorum o yiyor yiyor canım çekiyor bende yiyorum yemezsemde o ye ye ye diyo ee can bu yememmmi😂😂
ozgeya haceryasar bence çok iyi oldu 😁😁 ben memnunum halimden çokça 😁 bebişin de kilosu ve gelişimi gayet iyi,doktorum da ne yapıyorsan aynen devam et diyor 😁
Tahinpekmezim haceryasar 18 haftalik hamileyim 2 kilo almisim dikkat ediyorum Doktorum kilo sevmiyor Yuruyuse basladim 😊