benanerva green clean kullanıyorum 16 aydır kızıma çok memnunum ama incia yı da şuan deniyorum ikisinin de içeriği temiz kıyafetler yumuşacık oluyor granül sabun kullanmak istiyorsanız bazen kalıntı problemi olabiliyor bence sıvı daha iyi olur
Bebek çamaşır deterjanı🙄 artık alayım.
BlueButterfly 40 ta yıkıyorum hep
Derin_deniz01 sıvı alacağım galiba sivenoya karar verdim 750ml olanindan deneyecegim gibi duruyor. Sonra green clean aklimda onu da deneyebilirim bittikten sonra.
UrasEgeninannesi teşekkürler
Adkut benim 2 tane arkadaşım var normal kendilerine kullandiklari sıvı deterjanı kullanıyorlar eger kastettiginiz buysa. Hatta bana bebek için olani alma alistirma simdiden hep ister alistirma öyle vs dediler
benanerva
Bugun sizin için kullandım. Minoris, Temiz kokan bir deterjan 😊 leke çıkarır mi bilmiyorum ama denenebilir.
benanerva hiçbirine güvenmiyorsan deterjanların beyaz sabun la kendi sıvı deterjanını yap canın zaten ilk aylarda onunla yıkıyorsun kızım 9 aylık 6.aydan itibaren normal deterjan + ek durulama yaptım mis gibi hiçbir sorunda yaşamadım lekeleri en güzel beyaz sabun çıkarıyor lekeli yerleri sabunlayıp makinaya atıyorum ben . Yumuşatıcı yerine de azıcık beyaz sirke koyuyorum yumuşacık oluyor
benanerva siveno
benanerva
Minoris kurulunca güzel kokmuyor. Bence alternatifleri değerlendirmek lazm
Yasminovic onu da merak ediyorum 😇