Merhaba tecrübeli anneler. 2 haftadır deterjanları araştırıyorum. Etrafimdakilerin hepsi birsey dedi. İnstagramda muhendisoglu diye bir sayfa var. Oradan da baktım adam incelemiş tam karar veriyorum alttaki yorumlarda kimi kiyafeti sertlestirdi, kimi soldurdu vs yazmış. Artık net karar verip almaliyim. 33. Haftaya giriyorum hala yıkayıp hazirlik yapamadım. Rica etsem yardımcı olurmusunuz 🤲

benanerva sana tavsiyem kesinlikle sivi deterjan alman 💁🏻‍♀️ Digerleri sicak soguk ilik her turlu denedim cozunmuyo maalesef, hem kiyafette kaliyo hem makineyi tikiyo. Markasina kendin karar verirsin temiz icerikli sivi deterjan kullan.

benanerva bn dalan granül kullanmıştım evet güzel granüller ama eşyalara koku kalıyor deterjanın. Sadece temiz olsun istiyorsan doğum dan sonra da bebekler için sıvı deterjanlardan kullan tatlım. E bebekte falan var ben sonra dan onlara geçmiştim

benanerva deterjanı bol bol koyarsan tabiki yoğun. Düzgün ölçülerde kullanırsan gayet güzel 9 aylık olacak oğlum ben çok memnunum açıkçası

Dalinin sıvı deterjanından memnun kalmıştım gayet doğal ve bebek temizliği için yeterli granül sabun alıcaksan da 2 kere durulamanı tavsiye ederim