Neslhannr Medar da Ertan Zan’a giden var mı acaba aranızda ilgisi alakası nasıl bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Sblglc Elifgvn ben korse almamistim hatayi orda yaptim ayarlanabilir terleme yapmayan bir korse alin medikalden. Benim annemin vardi ben onu kullandim ama ayarlanamiyodu. Karniniz kuculdukce daha da cok sıkılastirirsiniz ben 3.gun taktim doktorum cok skmadigim surece toparlamak amacli takabilirsin demisti tabi kiloda onemli ben 33 kilo almistim sanki dogurmamis gbi gobegim duruyordu ☺️
Elifgvn Sblglc Çok teşekkür ederim bilgileriniz için Hz Allah Râzî ve memnun olsun .çok değerliydi benim için tecrübeleriniz . Rabbim ne muradınız varsa versin 🌼🤲🏻🤲🏻
Sblglc Elifgvn yaniniza birde bol su sade kahve ve taneli kayisi hosafi alin sonda takiliyken izin verdiklerinde bol bol su ve hosaf icin ameliyat sirasinda da hic panik yapip saga sola bakmayin ben bebegi cikarana kadar gozlerimi kapatip durmustum bide ameliyattan sonra titreme geliyo vucut anesteziyi atmaya basliyo usume gibi ayni kendinizi kasmayin yoksa bir yerinizde agri birakir
Sblglc Elifgvn Amin Allah razi olsun inşallah cok kolay bir dogumun olur hic bsey anlamadan hissetmeden bir anda oluverir Rabbim saglikla getirsin ☺️
EMiracle Kbr11 Yeşim hanımla ben doğum yapacağım gün tanıştım planlanandna farklı geliştiği için dopumum ama çok ilgiliydi ben çok memnun kaldım. Hem hastası değildim hem normal doğum için çok çabaladık bekledi destek oldu ilgilendi sonunda sezeryana mecbur kalınca en az benim kadar üzüldü ama hep destekledi.
Kbr11 EMiracle bende şuan 25 haftalık hamileyim yeni başlıcam Yeşim hanıma Sakarya’da yaşamıyorum yaşadığım şehirde randevü bulamıyorum ve bazı problemlerim var o yüzden özele geçiş yapıyorum son anda hastası olmanıza rağmen ilgilenmesi çok güzel bişey saolun bilginiz için teşekkür ederim ☺️🙏
shinemuu Hafta Sedat Umur’a gidiyorum Medar ve Beyhekimle anlaşması var. Öncesinde Aslıhan Dericioğlu’na gittim ama memnun kalamadım malesef.
Beyzaerustun shinemuu siz ne sorun yaşadınız Aslıhan hanımda bende memnun kalmadim kürtaj dedi hatta simdi Sedat beye gidiyorum Allah razı olsun ondan
Minel321 Mrvtkn muane ücreti 200 TL tekrar 10 gün içersinde gidersen ücret ödemiyorsun , doğum ücretini bilmiyorum onu anlaşmalı hastaneye sormanız gerekiyor galiba , ben çok memnum ve çok ilgili bir doktor
Busragmc Rzgr_123 canım bende kadın doğuma gidiyorum ama 2 haftadır randevu bulamıyorum ya sen alabiliyormusun bu aralar?
Glsn1 Mucizebebekk bi sıkıntı sorun olduğunda mesaj atıyorum yeterli ilgiyi açıklamayı yapmıyor baştan savıyor ama sen memnunsan devam et tabiki kişiye göre değişir Sedat Umur a başlicam