Elita ben devlet hastanesindeyken bir kez gitmiştim sonra ilgisizliğinden bir daha da gitmedim. Özel klinik açınca çok memnun kalanda var ki özellikle şu sıralar baya popüler çoğu kişiden duyuyorum. Size yaptığı da büyük ayıp gerçekten. Geçmiş olsun yeni mi oldu bu durum ? Şimdi nasılsınız ?
bende başından beri filiz hanıma gidiyordum çok güler yüzlüydü vs ama 5.5 aylıkken kalbi durduğunu öğrendim bebeğimin devlette detaylı usg ye gittiğimde öğrendim o an yatış yaptılar benim ilk aradığım kişi filiz hanım oldu geleyim mi diye burda da aynı işlemi yapca dedi üzüldüm dedi ama sağolsun adımı bile yanlış telaffuz etti hiç önemsemedi o yüzden çok zoruma gitmişti. Ve yeni kadın doğum hastanesinde suni sancıyla normal doğum yaptırdılar inanır mısınız devlet hasttanesi hemşiresi ebesi doktoru hepsi inanılmaz ilgilendi hastta bakıcı ile fotoğrafım var kadın doğumdan sonra beni kürtaja da almışlardı saçımı sevdi geçti diye. O kadar duygulandım ki insan özele gidince adı üstünde daha bir özel ilgi bekliyor ama yeni kadın doğumda çok iyi olmuş bence 👍 fakat ben yine de prof bülent duranı çok duymuştum iyi yönde üstelik perinatolog diye biliyordum. İnanılmaz ilgili bir doktor inanılmaz eğlenceli bir karakter cep telefonu bende yok ama ne zaman istesem hemen ulaşabildim klinikten. Henüz gebelik olmadığı için birşey diyemem fakat eğer hamile kalırsam ya bülent beye yada devlette perinatoloji bölümüne muayene olurum devamlı. Sedat beye büyük sözüme tövbee gitmem