EMiracle Ayse71 merhabalar 😊 20+1deyiz şuan 🤰🏻asıl doktorum istanbulda ama burada da takibi Metin Mutlu yapıyor nasipse onunla burada olacak doğum ama henüz hastaneye karar vermedik çok erken diye. fikirler için burda bekleyeyim 🤗 Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucaklamaya nasip etsin inşallah 💕
Sblglc EMiracle benimde doktorum metin mutluydu cok iyi bir doktor sagolsun her aradigimda ulasabildim hemen kontrole cagirirdi herseyi bikmadan usanmadan sakinlikle anlatirdi. 1 ay once sezaryenle dogum yaptim ben medar hastanesinde gayet iyiydi hic bir sorun yasamadim ameliyat ekibinden hemsiresine kdar hepsi cok iyi ve ilgililerdi tavsiye ederim ☺️
flzgms Ben Sedat Umur’a gidiyorum. Doğumu Medarda yapmak istemiyorum hiç ilgili değillermiş öyle duydum çevremden. Adatıp istiyorum en son anlaşmamız var demişti umarım hala vardır.
Eda115354 Ayse71 ben de medarda yeşim hanıma gidiyorum 28 haftalığız gebelik öncesi de gitmiştim memnunum kendisinden doğuma da orası görünüyo inşallah 🙃
Elifgvn Sblglc öncelikle hayırlı olsun. Ben şey sormak istiyorum sezeryandan sonra dikiş yerleriniz den çabuk toparlanabildiniz mi? Elleri hafif mi ameliyat ekibinin acaba
EMiracle Kbr11 19ay önce doğum yaptım medarda sezeryanla. Dr Yeşim Darol ile. Hiç sıkıntı yaşamadım ay ı gece ayaklandı yürümeye kaldırdıktan so ra neredeyse hiç yatmadım desem yeri
Sblglc Elifgvn disardan bsey belli olmuyo zaten sdece 2 3 gun sol tarafimda yanma gbi bsey vardi o kadar ama dayanilir sekilde onun disinda ben agri sizi hissetmedim sdece sonda takiliyken bol bol sivi tuketin
Kbr11 EMiracle Yeşim hanıma ayın 25 inde gidicem nasıl acaba ilk defa gidicem çok memnun kalan duydum bilgi verir misiniz sezeryan doğum yapıcam
Elifgvn Sblglc yok bende iz manasında değilde, ağrı sızı eve gelince çabuk toparlanma yönünden merak etmiştim. Elleri hafif oluyormuş bazılarının ameliyathane ekiplerinin, hasta sıkıntı çekmeden çabuk ayaklaniyormuş . Çok teşekkür ederim cevabınız için
Sblglc Elifgvn valla ben ayaklandim ama yaninizda muhlaka korse olsun dikislerinizi acitmasin ama o sekilde cunku daha dik tutuyo sizi yoksa biraz iki buklum yuruyosunuz ☺️
Elifgvn Sblglc Nasıl bir korse alayım bu medikalcilerde ki cırtlı olanlardan mi ,birde ne zaman taktınız siz korseyi çok sordum ama kusura bakmayın soba yaklaştım bende .fikirleriniz önemli
Sblglc Elifgvn ben korse almamistim hatayi orda yaptim ayarlanabilir terleme yapmayan bir korse alin medikalden. Benim annemin vardi ben onu kullandim ama ayarlanamiyodu. Karniniz kuculdukce daha da cok sıkılastirirsiniz ben 3.gun taktim doktorum cok skmadigim surece toparlamak amacli takabilirsin demisti tabi kiloda onemli ben 33 kilo almistim sanki dogurmamis gbi gobegim duruyordu ☺️
Sblglc Elifgvn yaniniza birde bol su sade kahve ve taneli kayisi hosafi alin sonda takiliyken izin verdiklerinde bol bol su ve hosaf icin ameliyat sirasinda da hic panik yapip saga sola bakmayin ben bebegi cikarana kadar gozlerimi kapatip durmustum bide ameliyattan sonra titreme geliyo vucut anesteziyi atmaya basliyo usume gibi ayni kendinizi kasmayin yoksa bir yerinizde agri birakir
EMiracle Kbr11 Yeşim hanımla ben doğum yapacağım gün tanıştım planlanandna farklı geliştiği için dopumum ama çok ilgiliydi ben çok memnun kaldım. Hem hastası değildim hem normal doğum için çok çabaladık bekledi destek oldu ilgilendi sonunda sezeryana mecbur kalınca en az benim kadar üzüldü ama hep destekledi.