Portakalgeliyor Elita bence gerek yok :) ben reflü de var babynest var bu ev tipi anakucağı var salonda kullanırım diye düşünüyorum :) 😇
Elita Portakalgeliyor bende bagi dastana aldım. Yenidoğana uyumlu diye sonradan acaba dedim ama dediğiniz gibi almam yeter demekki. 😁
Morvy Elita ben aldım açıkçası onun yerine babynest almadım zaten o dediğiniz şeyler çok uygun şeyler😌
Elita Morvy hımm. Yerim var diye düşünmüştüm ama anakucağım yenidoğana uygun. Eğer gerek olursa alırım doğduktan sonra hemen 🤗
idiloska Elita gerek yok bence baby nest yeter ya da reflü yatağı. Reflü yatağını nerden aldınız? Ben e bebektesiniz beğendim onu almayı düşünüyorum
Elita idiloska e bebekten aldım bende. Güzel sevdim. Kaliteli. Kullanan arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım.
Urasssss Elita canım ben sepet beşik aldım yatak odasına park yatak koydum.babynest aldı eşim haberim olmadan ana kucağı felanda aliriz diyo dedim gerek yok ki heryer yatak oldu bu çocuk 3 ay derin uykular uyucak.sonrasi oyun etkinlik emekleme hareketli donemler baslicak.simdi diyorum eşime mesela baby nest yetermis sepet beşik niye aldikki😊bide benim ikinci gebeliğim olglum 6 yaşında onda salonda gün içinde kullanamya anadizi almıştım 9 ay kullanmıştım gündüz uykuları için.ama o zaman evde başka çocuk yoktu.simdi.bebegi yüksekte tutmak adına aldık beşik salona ne olur ne olmaz mutfakta WC de aklım 2 kardeşte kalsın istemem.ama anadizi fiyatına sepet besiklerde var alınabilir tamamen senin ihtiyaç görmekle alakalı🌸
Elita Urasssss çok mantıklı. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Henüz biricik çocuğum 🤭 evimin heryer de müsait. Kamerasını aldım. Wc de falan aklım kalır diye. Ama sizde Bir numara olduğu için çok haklısınız sepet beşik almakta. 🌿
idiloska Elita Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sevgiyle mutlulukla huzurla sağlıkla büyüsün inşallah. Ben de dört gözle bekliyorum onu aylardır.
Elita idiloska bilmiyorum ki 1 kaç çeşit vardı hangisi kokuyor acaba. Benimkinde hiç problem yok. 🤷♀️
idiloska Elita çok yorum alan var bi tane, hem çok beğenilmiş hem de yorum yazmışlar. Ayıp olmazsa markası nedir?
Elita idiloska e&e anti-kolik bebek reflü yatağı. Sesler ve titreşimi var. Olmasada olur. Mağazada o vardı onu aldım ben. Aynı ölçü ve yükseklikte başka modellerde iş görür sanırım.
idiloska Elita çok teşekkürler benim baktığım babyjem onun için koku problemi demişler ama beğenen de çok beğenmiş, ben de bu hafta anne yanı beşiği, reflü yatağı, küvet seti, şifonyeri halledeceğim. 33′deyim en fazla 7 haftam var ona kalmayabilir bile.
Elita Medine_25 aynı fikirdeyim. Odası için acele etmiyorum. Çünkü keyifle dışarı çıkıp bakamıyorum. Umarım pandemi biter o zaman rahatca bizimde Bi oda alışverişimiz olur🤗