Elita Merhaba hanımlar. 🌿 Anne yanı aldım, babynest aldım, reflü yatağı var, ana kucağı da var. Şimdi ben anne yanı yatağı hep odamda olacak oraya buraya taşımam. Bir tane de salonda falan durmalık yatak almama gerek var mı sizce siz alırmıydınız??
asyahumam Elita Canım zaten bir sürü şey almışın bayağı kalabalık olur ben sadece reflü yatağı ve anne yanı park beşik aldım 😊 salona falan reflü yatagina yatırırim belki bir tane de anadizi/ kucağı alırım bazen onun üstünde durur yeter
Burcuckmk Elita bende anne yani aldim odasina park besik aldim ana kucağı aldim bide otomatik salona onu koyucam babynesti de var 🙈 esim diyor ki bu kadar yataktan birinde insallah yatar
Omerhatice Elita canim baya eşya almışsın hepsine birden bence gerek yoktu ben daha başka almazdım 🤭 ben bi fonksiyonlu ana kucagi aldım oğlumda birde baby nest başka bisey almadım anakucagini hem gece yanımda yatak olarak hemde gündüz yanımda salonda falan kullanıyordum e gündüz baby nesti de kullanıyordum zaten baya işimi görmüştü o ikisi 🤗 hatta benim bebeğimin reflusude vardi babynest işimi gördü ekstra reflu yatağı almamıştım. Bence daha başka bisey alma hem aşırı yer kaplar hem başka masraf yapma öyle şeyler 5 6 Aydan fazla kullanılmıyor çünkü 😊 ben şimdi kizimdada ayni onları kullanicam ekstra bisey almadım ☺
Elita Yaprakdokumusever 😁 evet olabilir. zaten hep kucakta olucak değil mi 😁 desteğe ihtiyacım varmış meğersem 🤩
idiloska Elita Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sevgiyle mutlulukla huzurla sağlıkla büyüsün inşallah. Ben de dört gözle bekliyorum onu aylardır.
Elita Yaprakdokumusever 😁 çok şükür yalnız ben değilmişim böyle düşünen. 😁 Bazen çok mu abartıyorum diyorum dizginliyorum kendimi ama. Analık işte 😂
Elita Omerhatice tamam tamm almam artık 😁 içimi rahatlattınız. Biliyorum aslında ama sonra acaba diyorum. 😁
nurdane3504 Elita babynesti salonda rahatlıkla kullanabilirsiniz bence zaten reflü yatağı da var o kadar çok masrafa da gerek yok diye düşünüyorum 🤗
Kimkibu Elita bir park yatak aldım birdr anakucagı aldım bu kadar yatak odasında park yatakta yatacak salondada ana kucagında yatar mis daha çok fazla bişeye gerek yok bence
Elita Kimkibu doğru söylüyorsunuz. Ana kucağında acab rahat edemez mi diye düşündüm. Ama kucağımda olcak hep zaten. Almıycam teşekkür ettim 🤗🌿