gulsen_57 Elita Bende anne yani yani aldım ama sabit saklanmıyor odam küçük olduğu için salona da sallanan kucuk besik aldim 😊
Nursel725 Elita hayır baby nest var zaten bunun için hatta ben anne yanı aldım odadan odaya taşımak için . Reflü yatağıda kullanılır bunun için 😊bence hiç bişey almayın bunlar gayet yeterli
clksyma-97 Elita canım ben açıkcası fazlalık buluyorum sanki ev bebek eşya deposu gibi oluyor ben yanında babynest ile tutmayı düşünüyorum gece yatağına geçincede yine beşiğinin içine babynestini koyarak yatırmayı düşünüyorum çünkü kenarları çıkıntılı olduğu için anne karnı rahatlığı veriyormuş
Elita clksyma-97 evet bende araştırarak aldım babynesti. Yoksa reflü yatağını kullanıcaktım yatak içinde de . İlk başlarda bebek sıkışıklık sarılma hissi seviyormuş 🤗
Gull_94 Elita babyneste koysanız olmazmı acaba koltuk ustune oyle yaprdım ılk uc dort ay zaten sonra donmeyı ogrendıklerınden orda da tutması zor olur
idiloska Elita çok teşekkürler benim baktığım babyjem onun için koku problemi demişler ama beğenen de çok beğenmiş, ben de bu hafta anne yanı beşiği, reflü yatağı, küvet seti, şifonyeri halledeceğim. 33′deyim en fazla 7 haftam var ona kalmayabilir bile.
Elita idiloska iyi yaparsınız. Koku nasıl Bi koku bilemiyorum ama her halükarda yıkanacak . Ben yıkamadan kullanmam. İllaki tekstil ürünleri olduğu için ve üründe olmasa bile paketlemdiği için yine Bi koku olur. Yıkanır geçmezse sorun o zaman siz içinize ne sinerse onu alın. Bazen yorumlar beklenti karşılamayınca üstten yapılıyor. Ne beklediğimize alakalı 🤗 umarım her istediğinizi bulursunuz alışverişde🌿
1anne-2bebek Elita herseyi almışsınız canım bnce onlardan birinde yatar, reflü yatagı iyi olacaktır ama tabı sız bebegınıze göre tercih yapabılırsınız. Baska almaya hıc gerek yok bnce ☺️
Elita 1anne-2bebek teşekkür ettim 🤗 içim rahatladı. Bazen alışveriş çılgınlığına yeniliyoruz. Almam karar verdim 🌿
1anne-2bebek Elita hepımız oyle tek değilsiniz, ikinci bebegım ben bıle oyleyım ilki gibi delice alışverişler yapmak ıstıyorum bır an once hersey olsun ıstıyorum. Eşimde karışmaz oyle, benı durduran annem, o söylenir 😃 dogduktan snra baktınız ıhtiyacınız olursa alırsınız tabi ki ama gercekten hiç zannetmiyorum☺️