minikserce00 [silindi] Maşallah rabbim uzun omur versin size yavrunuza 😢 cok duygulandım cok guzel maşallah 😍❤️
Kuzucccum [silindi] ya çok denk geldim size çok tatlısınız mash naısl güzel gecmıs doğum sürecinız rabbım size bağışlasın sağlıklı bi ömür naısp ıns birlikte🙏😘 ıns bızımde böyle çok güzel sakin geçer Allahım yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza alırız ıns 🙏🌸
[silindi] Kuzucccum ahhh canımmmm çok saol Allah razı olsun ❤️❤️Hiç korkma rabbim yardımcımız oluyor Allah’ın izniyle her şey çok güzel olacak 🤲🤲
Ftmagull [silindi] Allahım analı babalı büyütsün yaşı uzun sağlıcakla büyüsün inşallah😊 özel de mi doğum yaptınız devlette mi ? Benim de ilk hamileliğim çok kararsızım normal mi sezeryan mi konusunda zayıfım bünye olarak annemde normal yapamazsın zayıfsın diyo kararsızım 😕
[silindi] Ftmagull canım ben yurtdışındayım biz de özel devlet yok hepsi devletin ama öyle Türkiye’deki devletler gibi değil
arelinannesiii [silindi] gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun,yurt dışı oldgundan oyle ilgilenilmistir turkiyede bukadar ilgi cok zor özelde bile sanirim huysuz birine denk gelirsen yandın,oyuzdn Rabbim iyilerle karşılastirsin inşallah
Mucizem0405 [silindi] öncelikle tebrikler Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 hangi ülkedesiniz bende fransadayım bizde özelde var devlette ama kararsız kaldm 🤷🏼♀️
CnsHazel [silindi] yine ağladım ya 🙄🧿❤ maşallah sübhanallah hayırlı güzel evlat olsun inşallah gözünüz aydın darısı bize
suscarparimm [silindi] Ayyy en çok sizin doğum hikayenizi bekliyordum ve merak ediyordum . Allah analı babalı büyütsün🥰🦋
[silindi] suscarparimm yaaaa teşekkür ederim canım ❤️❤️Rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın 🤲🤲
Edanur23 Miskokulum35 çok teşekkür ederim çok kötü olmuşlar ilk cocukta tahın yağı iyi geldı ama bunda ne denedimse olmadı dua edin bana lütfen 🤲🏻
Miskokulum35 Edanur23 geçer inşallah canım. Yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı o önerdi banada. Ağrısını da alıyor dedi bende deniycem bakalım 🤲
Danlacan [silindi] ah insallah böyle güzel bir doğum hikayesiyle gelirim son 11 bakalım dua et 🙏🏾🙈😍 stresten düşünceden heyecandan erken dogurmassam tabi 😂
[silindi] Danlacan yaaaa bitti senin de çok şükür yok kuzum stres yapma bol bol dua bol bol sabır her şey çok güzel oluyor sonunda ❤️❤️❤️🤲🤲❤️